FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - DINAMO 1-5

Interzişi de acasă! » Metodele Stelei se aplică în forţă şi la Dinamo

Dinamo nu a avut galerie la Ploieşti
Dinamo nu a avut galerie la Ploieşti

Articol de - Publicat luni, 26 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 26 septembrie 2011 00:17

Conducerea dinamovistă nu a solicitat cele 741 de bilete pentru meciul de aseară, aşa că echipa nu a avut galerie la Ploieşti.

Se încinge războiul din casa lui Dinamo, nu mai există punţi de legătură între conducerea grupării şi suporteri. A fost preluată metoda lui Gigi Becali de la Steaua, de a nu mai exista nici un fel de comunicare şi ajutor pentru grupurile organizate de suporteri.

Război pe silent
Şefii nu au solicitat, oficial, celor de la Petrolul 741 de bilete, acele 5% din tichete destinate oaspeţilor, nedorind ca galeria să fie prezentă la Ploieşti. "Tacit, am fost interzişi la meciuri, asta se vrea. Am fost duşi cu vorba, ca nici noi să nu încercăm să solicităm tichetele. Oricum, nu am fi aruncat torţe la Ploieşti din respect pentru gazde, care-şi inaugurează arena. Vom continua însă protestele ca să îndepărtăm actuala conducere ce lucrează atît împotriva clubului, cît şi a propriilor suporteri", au declarat liderii galeriei.
"Este o pedeapsă pentru torţele aruncate spre propria echipă la derby-ul cu Rapid, mai ales că nu a fost prima acţiune premeditată împotriva clubului", au contraatacat şefii. În jur de 500 de suporteri au fost reţinuţi, amendaţi sau interzişi pe stadion după incidentele de la meciul cu giuleştenii.

Nu le pasă
Fotbaliştii, oricum, au cerut conducerii să nu mai acorde asistenţă propriei galerii nici acasă, nici în deplasare, întrucît fanii pun în pericol integritatea şi rezultatele echipei. "Lăsaţi-ne în pace!" a fost mesajul clar transmis lunea trecută de către jucători. Cele 741 de bilete ce-ar fi trebuit să fie ale fanilor roş-albilor s-au epuizat rapid ieri dimineaţă: jumătate au mers la juniorii clubului "găzarilor", cealaltă jumătate a fost achiziţionată rapid de microbiştii ploieşteni.

Turul României, nedorit de jucători
Şefii dinamovişti iau în calcul "soluţia Stelei", de a merge din oraş în oraş, mai ales că acasă, în Ştefan cel Mare, echipa nu este ajutată din tribune. Existau variantele ca unele meciuri să se joace în oraşele din Transilvania, însă fotbaliştii sînt de părere că metoda nu ar fi benefică. "Ne-am muta cu cortul, am fi mai obosiţi la meciuri, nu vedeţi că şi steliştii pătimesc din această cauză?", susţin elevii lui Ciobi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
ciocaneanu
ciocaneanu  •  02 Noiembrie 2011, 13:39

Suporterii dinamovisti care stiu ce inseamna Dinamo, care i-au vazut pe Dinu, Dumitrache, etc. jucind, nu pot privi impasibili ce au facut toti analfabetii cu bani din conducere din echipa lor. Nae Badea a ramas singurul stapin si i-a mazilit pe toti, printre care si pe Walter de la Cluj, numai de dragul puterii fara sa aiba nici priceperea nici dorinta ca Dinamo sa redevina ce a fost. Zeci de milioane au incasat si au bagat tot in buzunar lasind stadionul in paragina iar echipa se zbate de ani buni in mediocritate. Unde sint banii luati pe Torje? Borcea nu mai vrea nici el ca Badea sa faca pe seful pe banii lui. Miza e terenul pe care se afla Parcul sportiv Dinamo, atit.

ino.o
ino.o  •  26 Septembrie 2011, 23:53

Ii inteleg pe cei care protesteaza ...ok si-au aratat nemultumirea dar dupa meciul cu Petrolul eu sunt de parere ca ar trebui sa se opreasca protestul . Pana la urma suntem pe primul loc ,avem o echipa omogena ,o echipa frumoasa, jucatori de valoare ...e o mandrie sa fii dinamovist ,si trebuie sa fim mandri ca suntem lideri ...nu sa continuam asa

d3ll
d3ll  •  26 Septembrie 2011, 14:29
Postat de d3ll pe 26 Septembrie 2011, 14:26

Cum sa nu conteze cand ai 4000 de oameni care te sustin joci altfel de cat cand ai 4000 de drogati care arunca cu torte si te injura tot meciul... Mai bine am face noi ceva impotriva debedeilor de pe stadioane mai bine am actiona noi din interior sa ii calmam pe distrus, mai bine am ajuta noi jandarmi sa ii prnda mai repede pe toti si sa ii interzica pe stadionana foarte multa vreme, mai bine am face noi suporteri adevarati ceva impotriva huliganismului...de ce trebuie sa fim ca englezii in vremea lor neagra, de ce nu putem lua exemplu spaniei cand cer demisie cuiva nu il injura 90 de min + prelungiri scot batiste albe, de ce nu suntemi la fel de fanatici ca englezi din zilele noastre sa...

incurajam echipa 90 de min + prelungirii, de ce noi romani luam tot ce e rau in lume si face si noi si nu luam exemple a lucrurilor bine facute...va credeti mai suporteri daca injurati aruncati torte sau faceti scandaluri la fiecare meci ?? va credeti mai barbati daca va omorati pe strada sau pe stadioane inainte marilor meciuri??

Vezi toate comentariile (11)
Comentează