FOTBAL  »  Superliga  »  PREŞEDINŢIA FRF

Întîlnire după Comitetul Executiv între Burleanu şi angajaţi! » Mesajul noului preşedinte FRF

Articol de - Publicat joi, 06 martie 2014 00:00 / Actualizat joi, 06 martie 2014 13:33

Astăzi a avut loc primul Comitet Executiv la care ia parte şi noul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu, iar în scurt timp are loc o nouă şedinţă cu toţi angajaţii Federaţiei.

Burleanu vrea să discute cu angajaţii în aceeaşi sală unde a cîştigat alegerile şi, conform surselor GSP, nimeni nu are scaunul asigurat în FRF.

Mesajul de principiu al lui Răzvan Burleanu este că toţi vor intra într-un sistem de evaluare în noua guvernare: "Cine corespunde, va rămîne, cine nu, pleacă".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
tata_glontzu
tata_glontzu  •  06 Martie 2014, 16:28

Chiar nu-si pune nimeni intrebarea cum a putut cineva castiga niste alegeri pentru sefia unei federatii fara a proveni din mediul ei doar avand un umar politic discret dar extrem de solid ? Adica avand carnet de partid si ceva studii de management poti prelua scrima, calaria sau tenisul, spre exemplu ? Teribil de dibaci papusarul care a adormit vigilenta urbei, l-a preparat din timp pe baiatul asta, i-a "asfaltat" drumul cu lobby parsiv de intens si ascuns si profitand si de ura impotriva dinozaurilor l-a pus in capul mesei. Fara cutit si paine. Alea sunt la el. La cine ? Eh, asta va las pe dvs sa ghiciti...

mihneawladut
mihneawladut  •  06 Martie 2014, 15:31

Andrei impotriva frustrarii e recomandat sa-ti bagi un deget in fund ! Burleanu chiar pare un tip extrem de pregatit profesional si educat.....e greu insa cu analfabeti ca tine......

andrei.f
andrei.f  •  06 Martie 2014, 13:39

Interesant este că ,în 2012, ciumeţii portocalii, oamenii lui Băşe, au fost alungaţi, în timp ce la fotbal, acun ajunge preşedinte, un limbric băşist.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează