FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - SPORTUL 4-1

Intră cinci noi! » Stoichiţă poate conta, în meciul cu Oţelul, pe serviciile mai multor jucători reveniţi după accidentare

Latovlevici a ratat în această iarnă un transfer la Saint Etienne.
Latovlevici a ratat în această iarnă un transfer la Saint Etienne.

Articol de - Publicat luni, 09 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 09 aprilie 2012 13:34

Steaua va beneficia la Galaţi, sîmbăta viitoare, de cîţiva jucători importanţi, reveniţi după accidentări: Tătăruşanu, Latovlevici, Martinovici, Gardoş şi Gabi Matei.

Steaua îşi completează echipa luînd jucători din infirmerie, chiar înaintea perioadei decisive din acest sezon. Cinci jucători în plus va avea antrenorul roş-albaştrilor la dispoziţie în runda următoare, la Galaţi, faţă de partida cu Sportul: Tătăruşanu, Latovlevici, Martinovici, Gardoş şi Gabi Matei redevin disponibili.

Dintre ei, portarul are şansele cele mai mari să fie titular, dar şi Martinovici e important, dată fiind criza de pe banda dreaptă a defensivei Stelei. O zonă în care va reapărea în curînd Gabi Matei. Fotbalistul pe care s-au plătit 600.000 de euro cînd a fost adus de la Pandurii îşi va relua antrenamentele în cîteva zile. El are un istoric al accidentărilor bogat: a fost operat la genunchi, s-a însănătoşit, dar volumul mare de muncă i-a produs un alt necaz, o contractură la inghinali.

Se ascute concurenţa
Celălalt "lateral" de pe lista luată din mîinile doctorului Paligora, Latovlevici, va suporta concurenţa cu Pîrvulescu, înlocuitorul lui Iasmin în perioada în care acesta a fost accidentat. Tot pentru concurenţă e importantă şi revenirea lui Gardoş, care a mai fost rezervă de cîteva ori în ultima vreme, fără a fi folosit, fiindcă nivelul pregătirii sale fizice a fost unul slab. El a lipsit mult şi coşmarul i-a început pe 18 septembrie 2011. La Ploieşti, Steaua a pierdut atunci cu Pandurii, 1-2, iar el a fost eliminat cu cinci minute înaintea finalului, în urma unui atac violent la Băcilă, căruia i-a rupt piciorul. De atunci a stat fie din cauza suspendării, fie din pricina diverselor accidentări pe care le-a mai suferit, ba la Steaua, ba la echipa naţională.

10 jucători din lotul Stelei au suferit operaţii la genunchi. Cele mai grave intervenţii au reparat leziuni ale ligamentelor, ca în cazurile Florin Costea, Dănănae sau Tibi Bălan

8 luni au trecut de la ultima apariţie a lui Gabi Matei. El s-a accidentat în august, contra Astrei (1-2), o partidă în care a rezistat numai 5 minute, pînă şi-a rupt genunchiul

4 jucători din lotul actual al Stelei au reuşit să nu aibă nici o problemă medicală pe parcursul acestui sezon: Bourceanu, Chiricheş, Mihai Costea şi Bicfalvi

2 jucători sînt scoşi complet din calcule pentru restul sezonului: Prepeliţă şi Machado, ambii suferind rupturi ale ligamentelor încrucişate, care au necesitat intervenţii chirurgicale

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Stan credea că opreşte dezastrul
Steaua a suferit, probabil, cel mai mult dintre toate formaţiile din Liga 1 de pe urma accidentărilor pe care jucătorii ei le-au avut în ultimii ani. În iarna trecută, în timpul cantonamentului din Poiana Braşov, Ilie Stan era optimist, spera ca pregătirea montană să rărească leziunile fotbaliştilor lui. Dar o dată cu reluarea sezonului, roş-albaştrii s-au accidentat la fel de des ca în trecut.

"Nu-mi explic ce se întîmplă!"
Preşedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, a comentat faptul că şi în acest sezon foarte mulţi jucători au parte de accidentări grave. "Chiar nu-mi dau seama ce se întîmplă. E ceva incredibil din acest punct de vedere! Am stat mult de vorbă cu medicul echipei în cantonamentul din Antalya şi l-am întrebat cum e posibil ca un fotbalist care face toată pregătirea de iarnă să se rupă apoi atît de grav. La toate echipele se mai întîmplă accidentări, dar la noi sînt din acestea foarte grave, care necesită operaţii şi foarte multe luni de stat pe margine", a declarat Duckadam la GSP TV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
ady82
ady82  •  09 Aprilie 2012, 22:08

parerea mea este ca asta ar fi 11-le de start tatarusanu-g mateigardos,chiriches,latovlevici-boutceanu-chipciu,tatu,tanase,parvulescu-rusescu

biancorossi
biancorossi  •  09 Aprilie 2012, 21:49
Postat de saviola2_8 pe 09 Aprilie 2012, 17:33

batem la otelu`! dar nu va fi usor! nu se va sparge nici un zid la suturile noastre:)) cred ca batem cu 3-1 otelarii sunt slabuti. Forza Steaua!

amigo, tare ti s-a mai urcat la cap victoria cu amarastenii aia din regie....

ovidiu62
ovidiu62  •  09 Aprilie 2012, 18:56

In seara de Paste le vom striga la stelisti: veniti sa va dam lumina adica 2-0.Bafta Otelul Galati pe Steaua s-o bati.Credinta este de partea noastra intr-o seara sfanta,Moldova este sfanta.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează