FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - UNIREA URZICENI, ORA 18:00, GSPTV ŞI FAZE VIDEO PE GSP.RO

Intrare gratuită la Gaz Metan - Urziceni. Vezi ce a spus Pustai despre meciul cu fosta campioană

Articol de - Publicat duminica, 24 aprilie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 24 aprilie 2011 11:57

Antrenorul Gazului metan, Cristi Pustai, nu concepe alt rezultat decât victoria la finalul întâlnirii cu uniriştii din Urziceni.

Fără succes de 5 meciuri, în campionat, gaziştii nu concep să nu ia 3 puncte, chiar în ziua de Paşte, cu una dintre formaţiile aflate în subsolul clasamentului, Unirea Urziceni.

Antrenorul Gazului Metan, Cristi Pustai, se aşteaptă la un meci deloc uşor, susţinând că Unirea este o echipă ce aglomerează mijlocul terenului la meciurile din deplasare. "Urziceniul este o echipă care joacă un modul 4-5-1 în deplasare, însă duminică vom face tot posibilul ca, la finalul jocului, să câştigăm, pentru a acumula 43 de puncte", a afirmat Pustai într-o conferinţă de presă.

Pustai are destule bătăi de cap în alcătuirea primului "unsprezece", mai mulţi jucători fiind incerţi. Tehnicianul nu exclude însă posibilitatea ca Liţu, Florin Lazăr sau Pîrvulescu să fie folosiţi în confruntarea cu gruparea din Urziceni.

"Se pare că nu îl putem folosi pe Radu Zaharia în acest meci, pentru că a suferit o contractură, nu este refăcut în totalitate până la această oră. De asemenea, vor lipsi Markovic, care miercuri s-a operat, şi Aganovic, suspendat. Din fericire, Liţu, Lazăr şi Pîrvulescu au reînceput antrenamentele, iar până la ora jocului vom vedea pe care dintre aceştia 3 putem conta”, a mai spus Pustai.

Intrare gratuită
Reprezentanţii clubului Gaz metan au decis să le facă o surpriză de Paşte tuturor fanilor. Astfel, toţi cei care vor merge duminică la partida cu Unirea Urziceni vor intra gratuit. Meciul începe la ora 18.00 şi va fi transmis în direct de GSP TV şi liveTEXT de gsp.ro, unde comentăm împrenuă.

Doar 35 de jandarmi
35 de jandarmi vor asigura ordinea la meciul dintre Gaz metan şi Unirea Urziceni. Meciul este considerat a fi unul cu grad de risc scăzut şi se estimează că, la ora jocului, în tribune vor fi aproximativ 2.000 de persoane. Jandarmeria solicită spectatorilor să respecte prevederile legale pe timpul deplasării către locul de desfăşurare a competiţiei sportive, în apropierea şi în interiorul stadionului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
deejay_extream
deejay_extream  •  26 Aprilie 2011, 14:35

Hmm 2000 de oameni sau estimat , au fost peste 5000 =))

assf
assf  •  24 Aprilie 2011, 12:31

de o sa-l vad iar pe inaptul de roman titular ..cred ca fac o cadere nervoasa :) ..mai bine jucam in 10 decat cu ala pe teren.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează