FOTBAL  »  Superliga  »  

Intrare gratuită la Oţelul - Curtea de Argeş

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 februarie 2010 00:00

Conducerea gălăţenilor a decis să lase liber accesul la meciu cu Internaţional Curtea de Argeş, programnat vineri în prima etapă a returului. "Este primul meci pe teren propriu din acest an şi speram să vină cît mai mulţi suporteri. Ţinînd cont de faptul că jocul va avea loc la ora 14.00 ne-am gîndit să le facem o facilitate suporterilor si de aceea intrarea va fi libera. Se va intra însă pe baza unor tichete gratuite, pe care sînt rugaţi să le ridice de la casele de bilete de lînga stadion", a explicat directorul de marketing al Oţelului, Dragoş Ghiuţă.

Meciul  Oţelul - International este programat vineri, la ora 14.00, şi nu este televizat.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (3)
 •  18 Februarie 2010, 20:34

cred ca o sa fie destuld e dificil ca au antrenor tanar si ambitios....dar o sa castigam...iar eu o sa fiu in tribuna sa ii incurajez pe baieti

otelarul_123
otelarul_123  •  18 Februarie 2010, 01:09

Sper sa incepem cu dreptul ca sunt destul de importante cele 3 puncte puse in joc...oricum nu cred ca ne pot pune probleme cei de la Curtea de Arges

 •  17 Februarie 2010, 20:46

Se vede ca a intrat Stan in Comitetul Executiv...Meciul NU MAI ESTE TELEVIZAT!!!desi initial se anuntase ca este...Sa vezi "furaciune"impotriva celor de la International Curtea de Arges!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează