FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Între Cosmin Contra şi Tianjin » Marius Alexe este curtat de două echipe din China

Alexe va fi urmărit de către Contra și la amicalul de miercuri dintre Dinamo și Guangzhou
Alexe va fi urmărit de către Contra și la amicalul de miercuri dintre Dinamo și Guangzhou

Articol de - Publicat vineri, 16 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 15 ianuarie 2015 21:34

Fotbalistul de 24 de ani este îmbiat să meargă în Ţara Marelui Zid, fie sub comanda lui ”Guriţă”, la Guangzhou, fie la o formaţie la care au evoluat mai mulţi români.

Marius Alexe are şanse minime să prindă prima etapă a returului în echipamentul "cîinilor". A existat interes pentru el din Cipru, acum este dorit pe piaţa asiatică. Două cluburi şi-au anunţat intenţia de a-l achiziţiona. â

Primul este Guangzhou R&F (locul 3), unde recent a ajuns antrenor Cosmin Contra, al doilea e Tianjin Teda (locul 7), care l-a monitorizat de mai multă vreme pe vîrful de 24 de ani.

Cele două grupări au oferit pînă în 700.000 de euro, însă Dinamo încearcă să obţină o sumă mai consistentă. Mai ales că ar fi vorba de un transfer definitiv.

Varianta împrumutului ar fi agreată de chinezi, însă pe o sumă de 200.000 de euro, ceea ce nu prea e pe placul bucureştenilor. Mai ales că l-au mai împrumutat un sezon pe Alexe, în Italia, la Sassuolo, şi a venit de acolo accidentat după ce-a evoluat doar jumătate de an. Marius vrea să plece în străinătate şi aşteaptă să vadă, mai întîi, cum se înţeleg cluburile.

Teda Romena
Tianjin Teda este un club care a avut mulţi români de-a lungul anilor. Nu mai puţin de 7 jucători au îmbrăcat tricoul alb-albastru. Este vorba despre Mara, Bilaşco,  Chiţa, Chihaia, Gane, Lucian Goian şi Marius Radu. Echipa este pregătită acum de olandezul Arie Haan.

2 milioane de euro este cota actuală a lui Alexe conform transfermarkt.de

4 goluri în 12 meciuri a marcat Alexe în toamnă pentru Dinamo

"Normal că mi-aş dori să mai încerc o aventură în străinătate, dar nu în orice condiţii" (Marius Alexe, săptămîna trecută în Gazetă)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
steaua.libera
steaua.libera  •  16 Ianuarie 2015, 13:55

Sa nu se duca in China. Alexe n-a auzit ca aia consuma carne de caine?!

dlaurentiu
dlaurentiu  •  16 Ianuarie 2015, 13:41

Voucher optinova in valoare de 200 lei ! Il cumperi la 50 lei ! ://olx.ro/oferta/voucher-optinova-ID2SknP.htmlComentariul tău...

blaustein
blaustein  •  16 Ianuarie 2015, 11:44

Bah, asta de cand il stiu spune intruna numai ca vrea sa plece. Altceva nu am auzit din gura lui.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează