FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VASLUI 0-1

Învins din nou, Bonetti se menţine pe poziţie: "Nu-mi dau demisia!"

Dario Bonetti a ajuns cu Dinamo pe locul 7
Dario Bonetti a ajuns cu Dinamo pe locul 7

Articol de - Publicat duminica, 11 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 11 noiembrie 2012 00:39

Dario Bonetti admite că Dinamo trece prin vremuri grele, dar spune că nu vrea să plece şi îi îndeamnă pe conducători să aibă răbdare.

Chiar dacă Dinamo a avut doar două şuturi spre poartă, Dario Bonetti spune că jucătorii săi au făcut un meci bun. "Poţi pierde împotriva Vasluiului, e o echipă de valoare, nu e ultima din clasament! Am pierdut din cauza noastră, dar sînt dezamăgit doar de rezultat, cred că jucătorii s-au implicat bine în acest meci, sînt mulţumit de ei. În alte partide am jucat mult mai bine decît cu Vaslui. Ne putem bate la locurile 3-4-5 în continuare. Vaslui are o calitate mai bună decît noi, dar partida a fost echilibrată.

" Steaua e de vină!"
Bonetti susţine că greşeala arbitrului belgian din derby-ul cu Steaua i-a bulversat pe elevii săi: "După ce am pierdut de maniera în care am pierdut cu Steaua, jucătorii au fost puţin nervoşi, aşa că nu au avut luciditatea necesară. Am jucat cu nervozitate. Avem timp pentru o eventuală schimbare sau schimbări. Nu-mi dau demisia, nu m-am gîndit la asta, trăiesc vremuri dificile, dar e nevoie de răbdare. Acţionarii pot face ce doresc, însă sînt multe persoane negative în jurul clubului care nu mă vor".

"Vom face o evaluare săptămîna viitoare şi vedem dacă mai continuăm cu Bonetti" ( Nicolae Badea, preşedinte Dinamo)

"Bonetti e un antrenor care nu are ce căuta în fotbalul din România pentru modul în care tratează pe toată lumea şi ce declaraţii oferă, neconforme cu realitatea" (Mircea Rădulescu)

"Conducătorii lui Dinamo au dat briciul maimuţei să-i bărbierească! Dinamo se bate la retrogradare cu Bonetti" (Dumitru Dragomir, preşedinte LPF)

"Bonetti e cel mai slab antrenor din istoria lui Dinamo. Nici la copii şi juniori n-a existat un antrenor aşa de slab. Încă nu s-a făcut totalmente de rîs, mai trebuie lăsat!" (Dumitru Dragomir, preşedinte LPF)

"Sîntem călcaţi în picioare prin aceste declaraţii. Lucescu şi Terim nu au schiţat un zîmbet şi au fost daţi afară din Italia, în timp ce italienii fac ce vor cu noi" (Cornel Dinu, administrator delegat Dinamo)

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (24)
dinamo_plus
dinamo_plus  •  11 Noiembrie 2012, 20:57

Oare " Cascheta" vrea neaparat sa o duca pe Dinamo in B? Poate este platit sa faca chestia asta. Cred ca lui Dinamo i-ar prinde bine 1 an in B , sa vedem atunci daca italianul o mai antreneaza si daca Munteanu si ceilalti bosorogi din echipa mai vor sa joace. Scoateti bosorogii si vedetele din echipa. Aduceti jucatori tineri care sa manance pamantul. Sdrobis ce face la Onesti? Nu are pe nimeni sa promoveze ? Sunt destui tineri dornici de afirmare.

ionut.07
ionut.07  •  11 Noiembrie 2012, 16:11

Lasand la o parte problemele financiare, care sunt si ele destul de apasatoare pentru echipa, cred ca peninsularul, alaturi de intregul staff tehnic (incluzandu-i aici si pe preparatorii fizic, si pe secunzi), au o vina. Modul de a gandi sistemul de jos intr-o total neconcordanta cu jucatorii de cale dispunem la ora actuala, lasand la o parte si anumite carente pe care le au acestia, modul in care sunt pregatiti fizic, este doar vina staff-ului tehnic. Si ca tot vorbim de carentele jucatorilor de la echipa. Este mai mult decat pagubos sa nu-i folosesti intr-un sistem la care se angrneaza ei stiind ca sunt deficitari la anumite capitole.

seedorf
seedorf  •  11 Noiembrie 2012, 14:41
Postat de xzx pe 11 Noiembrie 2012, 09:53

cu ce te avantajeaza ca termini TURUL pe locul 1 si la sfarsitul campionatului esti tot pe 6???)))) Omul a inceput un proiect la Dinamo si trebuie lasat sa continuie.Actionarii daca vor performanta sa INVESTEASCA in aducerea de jucatori buni. Atat timp cat NU BAGI BANI INTR-O ECHIPA nu poti avea pretentii la performanta.

Tu ori esti neam cu el, ori te ocupi de macaroana lui... altfel nu-mi explic de ce ii iei in continuare apararea . Ce , chiar vrei sa mergi dimineata la meciuri ?

Vezi toate comentariile (24)
Comentează