FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

ÎNVINS » Marian Iancu va renunţa la Poli după decizia TAS

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 24 iunie 2011 17:42

Pierderea licenţei şi retrogradarea au fost deciziile care au umplut paharul la Poli, după un sezon în care oficialii de pe Bega au acuzat dur jocurile de culise din Liga 1.

Marian Iancu e un om învins! Patronul Politehnicii Timişoara e hotărît să renunţe la echipa de pe Bega şi spune că va rămîne un simplu acţionar în Banat. Finanţatorul Timişoarei îi sfătuieşte pe oficialii locali să căutările pentru noi investitori, el nu va mai băga tot atîţia bani.

"În şapte ani mi-au furat două cupe, istorie, palmares, culori, şase puncte. E timpul să mă retrag. Banatul să se gîndească, în momentul în care echipa va cîştiga la Lausanne mă voi retrage. Voi rămîne acţionar, dar nu mă voi mai implica. Voi mai investi o anumită suma, însă cea considerată corectă de mine.

În rest, Banatul trebuie să îşi caute investitori şi oameni care să se ocupe de acest club. Eu plec în momentul în care voi cîştiga la TAS. Nu răman să mă razbun, eu nu mai am ce căuta în fenomenul ăsta", a spus Marian Iancu la GSPTV, la emisiunea Contraatac.

CITEŞTE AICI MAI MULTE ŞTIRI DIN LIGA 1!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
t_danc
t_danc  •  25 Iunie 2011, 23:30

VA MULTUMIM DOMNULE IANCU PENTRU CA ATI INVESTIT LA TIMISOARA. AM AVUT PARTE SI DE BUCURII SI DE NECAZURI. NE-ATI ADUS DENUMIREA SI CULORILE INAPOI SI ASTA CONTEAZA FOARTE MULT. SPER SA CASTIGATI LA TAS!

kreax
kreax  •  25 Iunie 2011, 15:00

merita respect ... ar fi bine sa investeasca la alta echipa .

dinoviola
dinoviola  •  25 Iunie 2011, 10:33

Fenomenal cat de deranjanti eram pt suporterii celorlalte echipe din moment ce tot ei comenteaza pe aici.Stati linistiti fratilor pt ca anul viitor va veti injura doar intre voi.Eu nu am treaba cu domnul Iancu ci cu jucatorii.....au dat deja bir cu fugitii majoritatea ceea ce demonstreaza ce fel de caracter aveau.Au castigat o caruta de bani la Timisoara si acum toti se tireaza ca niste mercenari veritabili.Nu ii regret deloc pt ca nu au castigat niciun trofeu insa toti au aere de vedete de liga 1 sau de strainatate.Sper sa ramanem in B si sa construim o echipa pe scheletul juniorilor ce sunt timisoreni si banateni pt ca m-am saturat de toate veniturile in Banat total neloiale.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează