FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ioan Andone a dat afară un jucător de bază din sezonul trecut: "I-am zis să se ducă acasă" » Încă un nume important e pe listă

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iunie 2016 20:22

Ioan Andone a anunțat că Marcel Essombe va pleca în această vară de la Dinamo, fiind afectat de decesul lui Patrick Ekeng. De asemenea, a fost atenționat și Harlem Gnohere, care va fi amendat pentru că a întârziat.

"Am anunţat clubul nici nu-l iau în cantonament. Essombe nu va face parte din lot. Gnohere va rămâne, ba chiar am avut o discuţie prelungeasca contractul, pentru că avem nevoie de el.

Mie nu-mi plac jucătorii care nu vor stea, cum a venit Essombe şi a zis încă e afectat de tragedia lui Ekeng. I-am zis: «Du-te la conducerea clubului şi du-te acasă». Ce, pot ţin un jucător care nu vrea rămână la Dinamo?

Gnohere o primească amendă, conform regulamentului de anul trecut. A două oară dacă se mai întâmplă, zboară. Altceva nu pot spun. I-am şi zis a două oară cu mine nu mai are ce vorbi, dar o şi modificăm regulamentul de ordine interioară şi nu o -şi mai permită întârzie", a declarat Andone la DolceSport. 

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (59)
duta_dd
duta_dd  •  17 Iunie 2016, 15:02

mda... deci andone nu numai ca transfera praful de pe toba - dar mai da si afara ce a adus Rednic. Si apoi o sa spuna cat de puternici suntem si pe final cand va rata orice obiectiv posibil si va mai intra si in gura fanilor va anunta ca pleaca in nu stiu ce tara de mana a doua ...

zidane92
zidane92  •  17 Iunie 2016, 10:01
Postat de zecs93 pe 16 Iunie 2016, 23:52

Essombe e un jucator tehnic dar slab, castiga rar duelurile 1 la 1, daca pleca Bizonu era o pierdere, dar essombe chiar nu e..... e bine ca l-am transferat pe portaru branescu, urmeaza Cristian Lopez si Davide Petrucci conform digisport !!!

O sa vina petrucci si cristian la dinamo cand o zbura porcul! LINK?

1745flo
1745flo  •  17 Iunie 2016, 00:42
Postat de ge0x pe 16 Iunie 2016, 22:55

Daca nu vrei sa mai joci stai pe bara un an, doi cat ai contract apoi pleci gratis ..vedem iti mai iei 500 de mii pe an ..ai contract 2,3,4 ani..te am platit, ai jucat, te am respectat , suporterii te au aplaudat ...nu poti pleca gratis ..sa marce banu cine te vrea

lasa-l sa se duca invartindu-se!

Vezi toate comentariile (59)
Comentează