FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Ioan Andone, critici cu tentă vulgară: "Nu e frumos ce a făcut Niculescu, să nu i-o tragă și lui cineva" + Atac la Contra

Foto: Ionuț Tabultoc/Gazeta Sporturilor
Foto: Ionuț Tabultoc/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 23 noiembrie 2017 13:54

Ioan Andone a criticat modul în care Claudiu Niculescu a gestionat situația după ce a primit oferta de la Dinamo și consideră că Miriuță ar fi trebui să demisioneze după acest episod.

Conducerea lui Dinamo a dorit să-l demită pe Vasile Miriuță, iar în locul său să-l instaleze pe Claudiu Niculescu, dar tehnicianul de la Voluntari a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că a refuzat oferta "câinilor". 

"Nu-i frumos din partea lui Claudiu (nr. că a vorbit public despre ofertă). Pentru că și un alt coleg o să i-o tragă la un moment dat. Și el o să pățească la fel în doi sau trei ani de zile va ajunge la Dinamo și va păți la fel dacă echipa nu merge. În locul lui Miriuță, nu mai rămâneam la Dinamo", a spus Andone la TV Telekom Sport.

Fostul antrenor dinamovist a adăugat că rezultatele slabe avute de Dinamo în acest sezon se datorează politicii slabe de transferuri din vară.

"Nu mă surprinde deloc această perioadă de la Dinamo. Au început anul prost. A fost o politică greșită în vară, au făcut un lot prost. Miriuță are nevoie de jucători pe anumite posturi", a adăugat Andone.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (25)
haideusicfr
haideusicfr  •  24 Noiembrie 2017, 10:58
Postat de haideusicfr pe 24 Noiembrie 2017, 10:51

Domnule profesor, v-ati facut de minune.

V inlocuieste pronumele voua persoana a doua plural.O conjugare ar fi urmatoarea: Mi-ar placea ? ;Ti-ar placea ;I-ar placea? Ne-ar placea ;V-ar placea ? Le-ar placea?

haideusicfr
haideusicfr  •  24 Noiembrie 2017, 10:51
Postat de steaua1986forever pe 23 Noiembrie 2017, 17:14

Va fi nu "v-a fi".... ati facut scoala in alta limba domnule postac? In rest, ca sa zic ceva pe limba lui "nea bre malone", cel mai bine era "sa nu isi deie cu parerea" Niculescu ca cine isi "deie" cu parerea nu e bine, nu stie cand o "ieie" si el..

Domnule profesor, v-ati facut de minune.

gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  24 Noiembrie 2017, 10:14
Postat de bazileon pe 23 Noiembrie 2017, 15:43

Aici nu e vorba de Pulcinella, ci de Niculescu si discretie. Ca "mare dinamovist", trebuia sa taca. Vorb'aia, RESPECT, ar-i-es-etc.

Niculescu a facut bine ca a ramas la Voluntari, aia au loctul mai bun ca al lui Dinamo 2013, are sanse mai mari la un trofeu :))

Vezi toate comentariile (25)
Comentează