FOTBAL  »  Superliga  »  INSOLVENŢĂ

Ioan Andone face praf investitorii echipelor aflate în insolvenţă: "Totul e o escrocherie, sînt mînă în mînă"

Articol de GSP - Publicat joi, 19 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 19 martie 2015 19:38

Ioan Andone a vorbit astăzi despre ultima «modă» din Liga 1 şi anume insolvenţa. Metodă la care au apelat 7 formaţii din primul eşalon fotbalistic din România.
"Avem o presă mai bună decît fotbalul. Insolvenţa e o escrocherie. Toţi conducătorii sînt mînă în mînă. Nu se vrea performanţă. Tot ce se întîmplă este o escrocherie, iar cei păcăliţi sînt jucătorii.

În Cipru sînt jucători cu salarii de 40.000 de euro, ceea ce nu există în România. Nu este normal să te ascunzi după astfel de escrocherii, nu mi se pare deloc normal. E clar că nivelul este foarte scăzut, nu se vrea performanţă", a declarat Ioan Andone la DigiSport.

Cele şapte echipe care sînt în insolvenţă sînt: Petrolul, Dinamo, FC Braşov, Universitatea Cluj, Rapid, Oţelul şi CFR Cluj.

Citește și:

Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Nationala
Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Superliga
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Gigi Becali, ultimele detalii despre țintele din perioada de mercato: „Voi investi 3-4-5 milioane” + „Cu Chipciu nu putem merge în Champions League”
Superliga
Gigi Becali, ultimele detalii despre țintele din perioada de mercato: „Voi investi 3-4-5 milioane” + „Cu Chipciu nu putem merge în Champions League”

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (42)
76dani
76dani  •  20 Martie 2015, 08:31

Are dreptate Andone, insolvenţa este modalitatea de a scăpa de datorii! Nu mi se pare corect ca fotbaliştii, antrenorii, indiferent de părerea noastră despre ei, că sunt buni sau slabi, ca merită să câştige atât sau nu,după munca depusă, să nu mai fie plătiţi. Şi nu doar ei sunt în această situaţie, mai ramăn o mulţime de terţi fără să-şi primească banii pentru care au muncit. Legea insolvenţei ar trebui foarte bine gândită şi modificată, este nevoie nu numai pentru fotbal, pentru întreaga economie. Trebuie adusă în discuţie răspunderea personalaă a celor care cer insolvenţa.

theplayerr
theplayerr  •  20 Martie 2015, 01:06

Democratie pura...Fiecare isi exprima liber parerea....M-a placut ca a laudat presa si televiziunile sportive...s-a pus bine cu rechinii OTV-isti....ar fi mult peste nivelul competitiilor interne...din pacate pentru voi liga I e in primele 15 in europa...din vreo 40 de tari...acceptabil...in schimb voi dragi urmasi ai marelui Diaconescu sunteti o rusine...si voi continua sa va denigrez...si voi continua sa citesc cine pe cine a mai injurat ,batut ,inselat...iubita carui fotbalist si-a pus silicoane et caetera ...

7mai1986
7mai1986  •  19 Martie 2015, 23:51
Postat de mario_seppona pe 19 Martie 2015, 22:23

domnule manty_one cu o simpla cautare pe google aflati absolut tot din ce am vrut eu sa spun mai devreme! sunt informatii publice pe care le poate afla oricine! nu e vorba despre nici un fel de can can sau alte prostii de genul asta! va place sa aruncati cu noroi in altii daqr voi nu va cunoasteti istoria propriei voastre echipe? sau daca o cunoasteti va faceti ca nu este aia? vorbiti despre escrocherii financiare, cand voi ati fost printre primii care le-ati folosit?!?

Vad ca tu le stii pe toate,spune-mi si mie cum a scapat Rapid de o datorie de 20 de mil cate aveati cand ati intrat in insolventa?Ca il auzeam pe moraru ca anul asta vreti sa iesiti din insolventa.Cum s-au platit datoriile alea catre jucatori si catre stat.Nu cumva insolventa este o escrocherie ca sa se steraga datoriile?Ca voi profit nu ati avut anii astia si nu cred ca au venit zamfir si moraru cu milioanele de acasa.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează