FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - RAPID 2-1

VIDEO Ioan Andone, surprins după ce FC Voluntari s-a impus în fața Rapidului: „Nu mă așteptam! Rapid a început prost campionatul”

Ioan Andone
Ioan Andone

Articol de , , - Publicat marti, 08 august 2023 11:17 / Actualizat marti, 08 august 2023 11:17

Ioan Andone (63 de ani), fost antrenor și președinte la FC Voluntari, a urmărit din tribune victoria obținută de ilfoveni, luni seară, în fața Rapidului, scor 2-1, în ultima partidă a rundei cu numărul 4 din Superliga. 

Legenda lui Dinamo crede că succesul trupei pregătite de cuplul Ilie Poenaru - Marin Dună este unul absolut meritat, având în vedere ocaziile de gol pe care echipa de lângă București le-a ratat în meciul cu formația alb-vișinie. Fost tehnician la Rapid, Ioan Andone opinează că giuleștenii au început foarte prost acest sezon de campionat, înregistrând două remize (0-0 cu Sepsi și 2-2 cu FC Botoșani) și o înfrângere în primele 4 runde. 

Șumudică are două oferte din SuperLigă, Dragomir îl sfătuiește să nu accepte: „Mai așteaptă, o să ai «verde» la Rapid!”
GSP LIVE
Șumudică are două oferte din SuperLigă, Dragomir îl sfătuiește să nu accepte: „Mai așteaptă, o să ai «verde» la Rapid!”

VIDEO. Ioan Andone, declarații după FC Voluntari - Rapid: „Nu mă așteptam să piardă Rapid, însă Voluntari a făcut o partidă excelentă”

„Nu mă așteptam să piardă Rapidul aici, dar Voluntariul a făcut o partidă foarte bună. Au cedat posesia, au jucat foarte inteligent. Au plecat și cu un avantaj, că primul gol a fost o greșeală mare de portar. 

A fost un meci încrâncenat și agresiv. Până la urmă, în fotbal se întâmplă. Farul a pierdut cu Petrolul, Sepsi a făcut egal cu Oțelul. Mi s-a părut un meci calitativ. Mă uitam spre tribună, am întors capul și nu înțelegeam ce se întâmplă, după ce a dat Voluntari primul gol. Părerea mea e că Rapidul nu i-a luat în serios. 

Ocazii clare și-a creat mai multe Voluntariul. La ce lot are Rapidul și la ce investiții s-au făcut, îi vedeam în primele 3 sau în lupta pentru câștigarea campionatului, dar au început prost. 

Două egaluri și o înfrângere în primele 4 etape e prost pentru un club de talia Rapidului. Dar eu cred că vor rezolva problemele. 

Au un lot valoros. Petrila e rezervă, Onea la fel. Sunt mulți jucători care au stat pe bancă, pentru că Bergodi caută, probabil, să-i motiveze pe toți”, a declarat Ioan Andone, la finalul partidei de la Voluntari

Citește și: 

Panduru „a pus lupa” pe Cătălin Cîrjan: „Nu e chiar așa, vrăjeală, cum vezi la televizor”

Universitatea Craiova și-a prezentat „noul metronom” » A semnat jucătorul cu aproape 300 de meciuri în Serie A!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează