FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ioan Andone laudă lotul lui Dinamo: "Le-ar mai trebui doar patru transferuri" » Care sînt jucătorii pe care mizează fostul antrenor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 mai 2015 20:50

Ioan Andone, fostul antrenor al lui Dinamo, a vorbit despre proiectul "cîinilor" și laudă lotul pe care Mircea Rednic îl are la dispoziție.

 "Sper ca Dinamo să iasă din insolvență și să își facă o echipă bună, pentru a se califica în grupele Europa League sau UEFA Champions League. Acesta este visul cel mare al jucătorilor și al fanilor.

Este bine că în conducere sînt doi oameni cu experiență, Mircea Rednic și Dinu Gheroghe. Rednic a mai cîștigat un campionat cu Dinamo și sper să reușească asta din nou.

Dinamo are jucători buni, de valoare. Eu zic că le trebuie patru transferuri. Îmi plac Alexe, Lazăr, Rotariu și Matei. Mai este și Marius Niculae, care s-a întors pentru a crește o nouă generație", a spus Andone la DolceSport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
lukasoil17
lukasoil17  •  21 Mai 2015, 01:29

andone a dat de ''***'' prin Cyprus....*** ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  21 Mai 2015, 01:08

numai chiftele la dinamo ,hahaha

bakunin
bakunin  •  20 Mai 2015, 23:35

Patrupezii paduchiosi au nevoie de 4 transferuri ca sa nu retrogradeze, si de vreo 11 transferuri ca sa nu si-o mai ia pe sub coada de la noi in halul in care si-au luat-o-n ultima vreme

Vezi toate comentariile (8)
Comentează