FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Ioan Andone n-a iertat pe nimeni » Antrenorul i-a desființat pe Alibec și Steliano Filip: "Du-te, mă, la altă echipă și fă așa"

Articol de GSP - Publicat joi, 14 septembrie 2017 15:49

Ioan Andone, fostul antrenor al lui Dinamo înainte de venirea lui Cosmin Contra, a avut o serii de declarații dure.

Tehnicianul l-a criticat pe Steliano Filip, căpitanul dinamovist, pentru indisciplina de care dă dovadă în timpul meciului. Fundașul stânga de 23 de ani a primit 5 cartonașe galbene în primele 9 etape.

"Este extrem dezordonat, extrem de irascibil și extrem de nervos. De când a primit banderola de căpitan e în topul cartonașelor galbene primite. Trebuie calmat și primul lucru care trebuie făcut este trecerea lui pe banca de rezerve ", a spus Andone la TV Telekom Sport.

Andone a vorbit și pe căpitanul stelist, Denis Alibec, pe care l-a criticat pentru că dă prea mult din mâini și pentru că se enervează în timpul meciurilor.

"Am avut și eu jucători care mai făceau așa. Dar au făcut o singură dată. A doua oară nu a mai făcut. I-aș zice lui Alibec «Du-te în tribună și dă din mâini». Sau aș aduce un psiholog și l-aș pune să se ducă la el de două ori pe săptămână. Dacă nici așa nu se potolește, i-aș spune «Du-te, mă, la altă echipă și dă din mâini»", a adăugat "Fălcosul".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
nomadu71
nomadu71  •  14 Septembrie 2017, 21:28

Răspuns: nu. Dar dădea , în medie, cu două centrări mai puțin prin spatele porții decât în momentul de față și nu și-o luase așa tare în cap!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  14 Septembrie 2017, 19:00

Dar pe vremea lui pilif juca mai bine? Astept un raspuns fara patimă de ultras rinist

108992139590592
DM Bob  •  14 Septembrie 2017, 18:13

ALIBEC TREBUIE AVANSAT SERGENT LA TRAFIC ! NU MAI VEDE EL NATIONALA CU PETRESCU SAU CONTRA ; POATE NICI BUDESCU !

Vezi toate comentariile (18)
Comentează