FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ioan Andone: "Nici un jucător de-al meu nu mai are încredere în el" :X

Articol de GSP - Publicat marti, 05 octombrie 2010 00:00

Antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone, a declarat că dacă echipa sa va trece de partida cu Steaua, din etapa a XI-a a Ligii I, îi va fi mai uşor să îşi revină din perioada grea prin care trece gruparea "alb-roşie".

"Jucătorii sunt afectaţi de această perioadă. Nici un jucător nu mai are încredere totală în el. Poate va fi un şoc acum, că vine meciul cu Steaua. Va fi un meci de tradiţie, cu mult orgoliu şi sigur vor căuta să dea mai mult. Dacă trecem peste acest moment, atunci sigur va fi mai uşor să ne remontăm.

Un meci bun cu Steaua ar însemna un nou început, pentru că noi începusem bine campionatul, acum avem o cădere, iar acum ar putea fi un nou început. Mai sunt nouă etape până se termină anul. Sunt 27 de puncte puse în joc şi se poate întâmpla orice", a spus Andone.

Tehnicianul a precizat că îşi doreşte la derbi ambele echipe să fie în formă. "Sper să fim ambele echipe în formă, pentru că Steaua a arătat foarte bine de când a venit Lăcătuş acolo şi au marcat şapte goluri. Au arătat că au potenţial, iar acum e rândul nostru să ne schimbăm", a adăugat Andone, citat de Mediafax.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
fl0rin.m
fl0rin.m  •  05 Octombrie 2010, 20:10

le-ai dat inredere lui paun, lui grigore, lui helder? pentru tine exista doar jucatorii lui becali. ai reusit in citeva etape sa ne faci sa uitam tot ce ai facut in anii trecuti ca antrenor. ai vazut ca cei care conduc de fapt dinamo sint fratii becali si pentru a fi pe placul lor, ai ajuns sa le faci jocurile. stii foarte bine ca pe astia nu-i intereseaza dinamo, vor doar sa aiba jucatorii titulari pentru ai vinde afara. si tu te-ai conformat la ce vor ei.

alexandru_adrian09
alexandru_adrian09  •  05 Octombrie 2010, 19:44

pentru suporterii "patimasi"care cred ei ca le stiu pe toate si cer demisia lui Ando...abtineti-va,nu sunteti puternici dar veniti 2-3 sute la stadion,injurati ca prostii jucatori ca:Cristea,Niculescu,Zicu,iar noi jucatori ca cei doi din urma la dinamo nu mai avem,nici la jumatate,acum il injurati pe Ando de pleaca si tot de caruta ramanem,voi sunteti raul acestui club,am zis proiect pe termen lung..asta nu inseamna 7 etape,si cu ce e ando vinovat?e acelasi lot de 3 ani s nimeni nu a f

aldo_m
aldo_m  •  05 Octombrie 2010, 18:38

daca antrenorul spune ca nu-i mai poate motiva pe jucatori atunci CINE SA-I MAI MOTIVEZE ,cred ca o demisie ar fi NECESARA ,PAI daca nu POATE ,ATUNCI CINE SA POATA eu suporterul patimas sau cei care-l pupa in fund pe ando ,paote pot ei sa redreseze corabia

Vezi toate comentariile (10)
Comentează