FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI - DINAMO

Ioan Andone: "Vreau să iau titlul cu Dinamo, nu plec nicăieri"

Articol de - Publicat vineri, 24 septembrie 2010 00:00

Ioan Andone a declarat pentru gsp.ro că este hotărît să-şi ducă pînă la capăt mandatul în dorinţa de a mai cîştiga un campionat cu roş-albii: "Am contract pe 2 ani, este un proiect îndrăzneţ în Ştefan cel Mare şi vreau să ajut pînă la capăt. E greu, dar ce mai e uşor în ziua de azi? Trebuie să luăm titlul. Am avut ofertă de la arabi, mai exact de la Al Ahli Jeddah, dar le-am zis oamenilor de acolo că am un contract ferm şi vreau să-l duc pînă la capăt. Am venit la Dinamo să iau titlul, Cupa României şi să aduc lumea înapoi la stadion. Cred că fanii pot reveni lîngă echipă, avem nevoie de ei".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
nyrap
nyrap  •  25 Septembrie 2010, 10:44

COTETZARI:VA baga butelie si albanezii in BEEE.pina si mimi sau mitza,v-a ignorat total, adica: avetzi o ekipa de pluton,ceva mai vioaie decat dinamu victoria branesti;pana va reface ando fii calm spartan neputincios FORZZA GIULESTINA; asta ca si arogantza

bibanu_red_dog
bibanu_red_dog  •  25 Septembrie 2010, 01:16

d-le ANDONE fii mai rational si da-le sanse tuturor.ai foarte multi jucatori de care ai nevoie, dar da-le sanse egale.speram din tot sufletul ca anul acesta sa castigam titlu.altfel va fi vai si amar. insista cu jucatorii care sunt in forma ,nu cu cei care sunt titulari de drept, dar in special cu cei tineri.ALEXE,DR. GRIGORE,GANEA,DAR SA NU LIPSEASCA 'PRINTU".

vasileciulin
vasileciulin  •  25 Septembrie 2010, 00:56

Ne-a Ando,multumesc personal pentru promisiunea facuta sunteti un adevarat Dinamovist,si chiar daca nu se va intampla tot Dinamovist veti ramane,sunteti cu adevarat un mare antrenor,si cei ce comenteaza pe net pro nu au niciun drept nu sunt cu adevarat Dinamovisti.va urez succes..Hai Dinamo!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează