FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ioan Becali: "Dinamo vinde 2 sau 3 bătrînei şi se descurcă. Lucrez la transferuri" ;)

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 decembrie 2010 00:00

Agentul FIFA Ioan Becali spune că Dinamo trebuie să se dispenseze de mai mulţi veterani şi promite să le găsească oferte jucătorilor pe care gruparea din Ştefan cel Mare nu se mai bazează.

"Dinamo are cam mulţi atacanţi, o să vîndă doi sau trei bătrînei şi o să meargă să atace cu ce are în curtea proprie şi cu elanul lui Andone. Le găsesc eu contracte băieţilor, staţi liniştiţi. Salariile unora sînt foarte stufoase, e important ca Dinamo să scape de ele.

Pe Marius Niculae poate să ia Dinamo şi patru sau cinci sute de mii de euro, apoi mai trebuie luat în considerare şi salariul. Lucrez la nişte transferuri, dar vi le spun în perioada de mercato, nu acum", a spus Ioan Becali la GSP TV Plus.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
steauaforever234
steauaforever234  •  12 Decembrie 2010, 23:49

2-3 "batranei"...liviu ganea,torje,alexe...astia care nu fac treaba...mda :-j :))

haxor
haxor  •  12 Decembrie 2010, 22:36

...ce natie libidin0asa albanezii astia,ar trebui organizata o noapte a cutitelor lungi speciala ptr ei!

gsp2
gsp2  •  12 Decembrie 2010, 22:33

Daca sunteti satul de scandaluri si alte porcarii din lumea fotbalului,va astept cu stiri si noutati din lumea rugbyului la adres ://badaradrianeugen w*o*rd*prees com (Inlocuiti spatiile libere cu punct si stergeti stelutele * ) Si nu uitati Rugby-ul inseamna respect in primul rand. Si puteti vedea ce e in "oraselul lui Adi" ://badaradrian bl*og*sp*ot com (Inlocuiti spatiile libere cu punct si stergeti stelutele * )

Vezi toate comentariile (9)
Comentează