FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ioan Becali: "Fără mine, nu prindeţi Europa!"

Dinamo
Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2010 00:00

Pentru a-şi menţine influenţa în Ştefan cel Mare, Ioan Becali a trecut la ameninţări

Ioan Becali nu-l vrea înapoi la Dinamo pe Ioan Andone. Şi nici pe Gigi Neţoiu, dacă acesta îl susţine pe antrenorul de 49 de ani. Fostul preşedinte executiv al clubului din perioada iulie 2005 - februarie 2006 chiar i-a ameninţat, prin intermediari, pe cei din Ştefan cel Mare. Surse din club spun că Giovanni a fost vehement: "Dacă nu mă ascultaţi, o să fac tot posibilul să nu prindeţi deloc cupele europene în acest an! Şi atunci, adio bani şi expunere! Aveţi antrenor, îl aveţi pe Dinu care e tobă de carte, aveţi jucători cît pentru două echipe, ce vă mai trebuie Andone?!".

"Fălcosul" nu este în graţiile lui Giovanni de mai mulţi ani, după ce a încercat să-l "dribleze" pe impresar în tranzacţiile cu jucători pe la echipele pe unde a fost.

"Nu mă mai interesează scandalurile, ei se ceartă, ei se împacă... Eu sînt lup singuratic, sînt ocupat şi cu făcutul banilor, altfel din ce să trăiască Dinamo?!"
Vasile Turcu, acţionar Dinamo

"Andone? Noi avem antrenor. Eu sînt convins că Ţălnar e bun, va face treabă, jucătorii trebuie să asculte comenzile lui"
Vasile Turcu, acţionar Dinamo

Vine la discuţii
Badea îl aşteaptă pe Andone în acest weekend pentru a discuta despre revenirea acestuia în staff-ul tehnic al lui Dinamo. Ca şef, din postura de manager general, iar Ţălnar să rămînă antrenor principal. Ando ar fi trebuit să ajungă azi la Bucureşti, dar mai are cîteva probleme personale de rezolvat la Hunedoara şi a anunţat că va fi prezent în Capitală la finalul săptămînii.

Bărcăuan, la mijloc
Becali şi Badea au spus că nu ştiu nimic despre transferul lui Cosmin Bărcăuan, 31 de ani, la Dinamo. Neţoiu confirmă că el şi Borcea l-au propus, însă fundaşul încă nu a apărut la antrenamente. Se teme să vină pentru a nu se interpreta că este "omul Comandantului" în echipă. În mod normal, ar trebui să plece vineri în cantonament. "Eu nu m-am autopropus niciodată, îmi văd de treaba mea", a zis ieri jucătorul, aflat încă la Salonic.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
 •  13 Ianuarie 2010, 13:53

Frati Becali sa lase clubul in Pace. Unde isi baga ei coada numai scandaluri si murdari. Cat sunt ei pe langa Dinamo nu va fi bine dar nu scapam de ei pentru ca sunt manjiti cu actionari si mai ales cu piticul porno Turcu Daca nu fac suporteri revolutie nu o so mai vedem Pe Dinamo campioana.

 •  13 Ianuarie 2010, 12:35

Si mai ziceti ca nu vin spectatori la meciurile lui DINAMO,pai cum sa vina sa vada 11 maimutoi ai clanului Bekkli care nu stiu ce vor sau care deabea stau in teren,pai cum sa-l aduca pe ANDO ca le da planul peste cap,nu va aduceti aminte ca lau dat jos cand ne era lumea mai draga doar eram pe primul loc NU?asac ca va dati seama cat de mult iubesc iei DINAMO

 •  13 Ianuarie 2010, 12:20

hai sa scapam de cancerul asta numit becali.nu mai jucam 1 an in cupe.....mare filosofie dar castigam enorm prin eliminarea astora.ne tot baga pe gat jucatori expirati gen mitea,barcauan si sunt sigur k exemplele pot continua....desteapta-te Dinamo...din somnul cel de moarte...

Vezi toate comentariile (24)
Comentează