FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ioan Becali: "Pulhac vrea să plece, Dinamo are înlocuitor din străinătate"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 iunie 2010 00:00

Agentul FIFA Ioan Becali a vorbit la Contraatac, pe GSP TV, despre transferul lui Cristi Pulhac la Hercules Alicante şi spune că gruparea din Ştefan cel Mare are deja un înlocuitor din străinătate pentru fundaşul stînga.

"Sper ca acest transfer să se realizeze, la Dinamo nu se vede un orizont mai important pentru el. Şi el vrea să plece, şi clubul e de acord, acum trebuie să caute un alt jucător care să acopere acel post.

Imediat după ce se concretizează afacerea Pulhac, Dinamo are înlocuitor. E un fotbalist străin, dar nu pot să spun despre cine e vorba", a spus Ioan Becali la Contraatac, pe GSP TV.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (4)
mightymo_tm
mightymo_tm  •  30 Iunie 2010, 18:36

lasa ca aduce ION BECALI jucator de jucator.....cam ca toti care i-a adus el

ramtzy17
ramtzy17  •  30 Iunie 2010, 17:34

A fost bun dar acum era bulevard pe partea lui, sa vina un fotbalist cu pofta de joc! bafta la Hercules Pulhac.

toni_soare
toni_soare  •  30 Iunie 2010, 17:21

din penibil în penibil.........nici nu știi ce să faci să râzi sau să-i plângi.....a ajuns deja ceva obișnuit repatrieri și reveniri de jucători...........tot maria doar că și-a schimbat pălăria

Vezi toate comentariile (4)
Comentează