FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA PLOIEŞTI

Ioan Niculae: "Cristi Balaj e omul de casă al lui Dinamo"

Ioan Niculae
Ioan Niculae

Articol de - Publicat miercuri, 25 noiembrie 2009 00:00

Patronul Astrei, Ioan Niculae, crede că există 4-5 cluburi care trag sforile în arbitraj. Ia în calcul o brigadă străină pentru meciul de peste două etape cu "cîinii"

- Domnule Niculae, 2-1 cu Steaua, o victorie a Astrei care a aruncat în aer toată etapa!
- Un succes foarte important pentru clasament şi pentru moralul unei echipe care în urmă cu doi ani evolua în Divizia C! Şi care acum caută cu răbdare să ajungă pe propriile forţe la nivelul competiţiei din liga întîi! E foarte important să construim o formaţie puternică şi apoi să ne gîndim la obiective curajoase! Napoli e un antrenor echilibrat şi a făcut deja treabă serioasă şi cu jucători buni, dar şi cu alţii care nu pun mereu osul. Dacă am fi legat însă aceste trei puncte din partida cu Steaua şi cu o victorie în faţa Ceahlăului, stăteam mai liniştiţi!

"Derbedeul Bocăneală"

- A trecut aproape o lună de la incidentul cu Liviu Ganea, care l-a luat la şuturi pe Cebotaru, şi tot îl mai frămîntaţi?

- Da, fiindcă adevăratul derbedeu la acel meci s-a numit Bocăneală, arbitrul de rezervă! "Centralul" Marius Avram a fost lucrat din spate de preşedintele Ştefan prin plasarea în brigadă a acelui individ şi a căzut în plasă. Premeditare! La fel ca şi cu Balaj la meciul de Cupă cu Dinamo!

- Detaliaţi?
- Nu-mi închipuiam că un tip cu vechimea lui îşi poate risca aşa o carieră! Dinamo s-a pretat să umble la arbitraj şi mă gîndesc să cerem brigadă din străinătate la partida de peste două etape din campionat. Chiar preşedintele CCA, Vasile Avram, a văzut jocul nostru cu Dinamo şi a plecat mai devreme, fiindcă nu mai suporta să fie martor la un furt! Nu cred că el i-a pus s-o facă, se descurcă singuri! Şi asta pentru că, din ce mi-au spus şi mie oamenii care se ocupă direct de echipă, există încă în fotbalul românesc patru, cinci cluburi care au arbitri de casă şi trag de sfori cînd trebuie. Cazurile Balaj şi Bocăneală intră în această categorie!

"Banii generează influenţa"

- Ce echipe se mai ocupă cu poveştile astea?
- E o formaţie mai din nord-vestul ţării, care trage mereu de un anumit arbitru. Mai e şi o alta cu influenţe chiar în centrul României. Nu mai vorbesc de cluburile din Bucureşti: măcar două dintre ele sînt foarte atente cu brigăzile! Povestea cu dosarul de la Piteşti doar i-a mai înfricoşat pe unii, care oricum se fereau de asemenea aranjamente, iar pe alţii i-a făcut să fie şi mai atenţi.

- Clujul?
- Am remarcat şi eu tot ce-a sesizat presa în legătură cu CFR. Sigur, arbitrii mai şi greşesc, la fel ca şi conducătorii sau jucătorii, dar cînd ai cinci meciuri consecutive în care eşti favorizat, nu prea mai arată a întîmplare.

- De unde vine însă această influenţă?
- Banii generează influenţa! Dacă dispui de bani şi de persoane potrivite de contact, poţi influenţa multe pe lumea asta!

- Aveţi idee pe unde se mai învîrte în ziua de azi un barem la negru?
- Habar n-am! Dar în urmă cu şapte, opt ani auzeam şi eu că se vorbea de 10, 15, 20 de mii de dolari! Erau însă şi alte combinaţii, mai complicate, relaţii cu miniştri, afaceri.

"Îmi era mie ruşine cînd îl înjurau pe Becali"

- V-aţi bucurat cînd l-aţi văzut pe Becali supernervos după înfrîngerea de la Ploieşti?
- În multe privinţe, nu sînt de acord cu modul mai brutal de a se manifesta al lui Gigi. Dar nici n-am cum să aprob spectatorii care i-au înjurat familia în permanenţă. Îmi era mie ruşine şi mă uitam în jur să văd cîte femei şi cîţi copii aud acele scandări obscene! L-am şi întrebat pe observatorul Valentin Alexandru dacă regulamentul ne permite să evacuăm cu forţa grupul acela, dar mi s-a spus că se iau astfel de măsuri numai în cazul unor manifestări violente: incidente, gradene rupte, petarde, pietre. Astfel de lucruri sfidează însă bunul simţ şi ar trebui să existe şi mai multă intransigenţă.

"Pe Dragomir l-am votat pentru că asigură un succes economic"

- De ce l-a votat Astra pe Dumitru Dragomir la ultimele alegeri pentru LPF?
- Argumentul principal e succesul economic pe care Dragomir l-a dovedit, inclusiv prin contractul pentru drepturile TV. Sînt ţări mult mai bogate decît România care nu au însă asemenea parteneriate benefice pentru cluburi. Pentru Astra, de exemplu, ca nou promovată, a fost extraordinar să încaseze circa un milion de euro la intrarea în divizie. Contează enorm pe criza asta! Iar Dragomir a avut întotdeauna o poziţie corectă şi faţă de cei care l-au contestat într-un moment sau altul. Atunci cînd a existat o mişcare pentru aducerea lui Gino Iorgulescu la şefia Ligii, tot Mitică a cîştigat, dar nu s-a răzbunat niciodată pe cei care au votat împotriva lui. E mare lucru!

- Ei, dar pe la comisii se mai fac destule cărţi cu Dragomir. Aşa circulă legenda!
- Vă contrazic printr-un exemplu personal: cazul Liviu Ganea. Am cerut revizuirea sancţiunii jucătorului. Am discutat personal cu Mitică şi i-am explicat că nu mai avem oameni în lot. Mi-a tăiat-o scurt că regulamentul nu permite şi mi-a închis telefonul! Poftiţi! Am relaţii de amiciţie cu familia Dragomir, dar nu s-a încurcat niciodată prietenia cu legea.

- La FRF, în primăvară, să înţeleg că veţi vota tot pentru continuitate: Mircea Sandu? Sau vă gîndiţi deja la Popescu?
- E prea devreme. Pe Mircea Sandu îl ştiu destul de bine, pe Gică Popescu îl cunosc doar ca jucător, dar mai e destul timp pînă atunci.

"De cînd împrumutul de jucători înseamnă vasalitate?"

- Astra e numită deseori drept Dinamo II, fiindcă aveţi o colaborare strînsă cu cei de acolo. Nu vă afectează în competiţie această alăturare?
- Domn'e, să lămurim şi chestia asta! Cu Dinamo simpatizez din copilărie, fiindcă am deschis ochii în fotbal cu Pîrcălab şi Varga. Ţin şi acum cu ei cînd joacă împotriva Stelei sau a Rapidului. Dar cum credeţi că eu vreau să devin cu propria mea echipă, Astra, vasalul lui Dinamo?! Cînd am promovat, acolo am găsit însă disponibilitate de a împrumuta nişte jucători, fiindcă, pe termen scurt, trebuia să fac o formaţie care să reziste la nivelul primei divizii. Marea majoritate n-a dat însă satisfacţie. Acum mai există doar Miranda şi Liviu Ganea. Primul mai are contract cu noi pînă în iarnă, celălalt pînă la sfîrşitul campionatului.

- Păun?
- E jucătorul Astrei pe cinci ani! Cu Dinamo nu mai există decît o legătură de coproprietate: fiecare club ia jumătate din sumă la un viitor transfer. La fel şi Crăciun! De cînd un împrumut de jucători înseamnă relaţie de vasalitate?! Dar, la noi, gura lumii e slobodă şi n-o poţi opri! Ce, Rapidul dacă a împrumutat nişte fotbalişti din Franţa, e supusa celor de acolo?!

"Au spart uşa la vestiarul arbitrilor şi-i strigau lui Altmayer: «Să furaţi, nu să ne ajutaţi!»"

- După ce a plecat la Timişoara, Chiacu se felicita că a scăpat de Astra, spunînd că va fi una dintre retrogradate.
- Cînd am văzut acea declaraţie, m-am felicitat că l-am dat afară. Eu personal l-am scos din lot! Caracterul lui n-are nimic de-a face cu valoarea. Dacă Astra era atunci într-o situaţie mai dificilă, asta i se datora lui în mare măsură. Cu Pandurii a avut o ratare incredibilă, iar pe contraatac am luat gol şi am pierdut cu 1-0. Apoi, cu Braşovul, i-a dat Alexe o pasă excepţională şi el trage neglijent pe lîngă poartă! Avea şi pe teren o atitudine aşa de zeflemistă! Păi, pe Chiacu nu-l poţi compara niciodată cu Alexe, care e un băiat remarcabil. A fost singurul din grupul de la Dinamo care a cerut personal să se întoarcă în vară la Astra, după ce contribuise decisiv la promovare. Şi de la situaţia lui am şi răcit relaţiile cu Dinamo, care l-a luat înapoi peste noapte.

- Vine peste două etape partida de campionat cu roş-albii. Va reapărea în atenţie istoria cu amiciţia Astra - Dinamo. Tensiuni, apropouri. Cum o să le faceţi faţă?
- S-a şi uitat  cum i-am bătut cu 3-0 pe la începutul anilor 2000, iar în semifinala de Cupă din 2003 ne-au martelat cu Altmayer? Am aflat după un timp că, la pauza acelei întîlniri, un acţionar de la Dinamo a rupt cu piciorul uşa de la cabina arbitrilor şi le-a zis cam aşa: "Nu vreau să ne ajutaţi, vreau să furaţi în repriza a doua!". Şi aşa ne-au eliminat! Iar acum îmi doresc să-i batem nu pentru a demonstra ceva ori din ură, ci fiindcă avem nevoie de puncte!

"Copos n-o să vîndă niciodată Rapidul"

- Ştiu că sînteţi prieten bun cu George Copos. Joacă teatru în povestea cu vînzarea Rapidului sau acum chiar e pe bune?
- Nu va renunţa în veci la Rapid! E imposibil să te desparţi de un drog precum fotbalul. Se pierd bani în acest domeniu, dar important e să ai de unde cîştiga mai mult în altă parte! Am senzaţia că Stache nici n-a intenţionat vreodată să cumpere cu adevărat Rapidul, ci l-a interesat numai să-şi facă imagine prin fotbal. Şi şi-a atins scopul, la fel şi Copos, pe care suporterii l-au mai slăbit cu înjurăturile, iar între timp chiar a făcut o echipă frumoasă.

- Pentru titlu?

- Sincer, aş vrea ca tot o formaţie din provincie să iasă campioană. Şi cluburile din Bucureşti să înţeleagă din nou că n-au abonament la primul loc, iar un titlu mai trebuie luat şi cu metode curate!

Buget de 4 milioane de euro
Ioan Niculae spune că Astra are asigurat pentru sezonul actual un buget de 4 milioane de euro: "Jumătate a fost deja cheltuit, iar în iarnă sînt dispus să mai facem un efort financiar pentru a întări echipa. Mă macină gîndul că provincia a început să spargă tot mai des supremaţia Capitalei, Urziceniul a luat titlul, Vasluiul conduce în acest sezon, dar Astra n-are deocamdată forţa să se bată atît de sus. Împreună cu Nicolo Napoli şi cu Marcel Iancu, vrem să facem în timp o formaţie competitivă şi poate în doi ani să ne propunem obiective mai consistente".

"Păun e jucătorul Astrei pe cinci ani. Cu Dinamo nu mai există decît o legătură de coproprietate: fiecare club ia jumătate din sumă la un viitor transfer"

"Cînd o echipă, cazul Clujului, e favorizată cinci partide la rînd, nu mai e întîmplare! Dacă dispui de bani şi de persoane potrivite de contact poţi influenţa multe pe lumea asta!"

Patronul Astrei, Ioan Niculae, crede că există 4-5 cluburi care trag sforile în arbitraj. Ia în calcul o brigadă străină pentru meciul de peste două etape cu "cîinii"

- Domnule Niculae, 2-1 cu Steaua, o victorie a Astrei care a aruncat în aer toată etapa!
- Un succes foarte important pentru clasament şi pentru moralul unei echipe care în urmă cu doi ani evolua în Divizia C! Şi care acum caută cu răbdare să ajungă pe propriile forţe la nivelul competiţiei din liga întîi! E foarte important să construim o formaţie puternică şi apoi să ne gîndim la obiective curajoase! Napoli e un antrenor echilibrat şi a făcut deja treabă serioasă şi cu jucători buni, dar şi cu alţii care nu pun mereu osul. Dacă am fi legat însă aceste trei puncte din partida cu Steaua şi cu o victorie în faţa Ceahlăului, stăteam mai liniştiţi!

"Derbedeul Bocăneală"

- A trecut aproape o lună de la incidentul cu Liviu Ganea, care l-a luat la şuturi pe Cebotaru, şi tot îl mai frămîntaţi?

- Da, fiindcă adevăratul derbedeu la acel meci s-a numit Bocăneală, arbitrul de rezervă! "Centralul" Marius Avram a fost lucrat din spate de preşedintele Ştefan prin plasarea în brigadă a acelui individ şi a căzut în plasă. Premeditare! La fel ca şi cu Balaj la meciul de Cupă cu Dinamo!

- Detaliaţi?
- Nu-mi închipuiam că un tip cu vechimea lui îşi poate risca aşa o carieră! Dinamo s-a pretat să umble la arbitraj şi mă gîndesc să cerem brigadă din străinătate la partida de peste două etape din campionat. Chiar preşedintele CCA, Vasile Avram, a văzut jocul nostru cu Dinamo şi a plecat mai devreme, fiindcă nu mai suporta să fie martor la un furt! Nu cred că el i-a pus s-o facă, se descurcă singuri! Şi asta pentru că, din ce mi-au spus şi mie oamenii care se ocupă direct de echipă, există încă în fotbalul românesc patru, cinci cluburi care au arbitri de casă şi trag de sfori cînd trebuie. Cazurile Balaj şi Bocăneală intră în această categorie!

"Banii generează influenţa"

- Ce echipe se mai ocupă cu poveştile astea?
- E o formaţie mai din nord-vestul ţării, care trage mereu de un anumit arbitru. Mai e şi o alta cu influenţe chiar în centrul României. Nu mai vorbesc de cluburile din Bucureşti: măcar două dintre ele sînt foarte atente cu brigăzile! Povestea cu dosarul de la Piteşti doar i-a mai înfricoşat pe unii, care oricum se fereau de asemenea aranjamente, iar pe alţii i-a făcut să fie şi mai atenţi.

- Clujul?
- Am remarcat şi eu tot ce-a sesizat presa în legătură cu CFR. Sigur, arbitrii mai şi greşesc, la fel ca şi conducătorii sau jucătorii, dar cînd ai cinci meciuri consecutive în care eşti favorizat, nu prea mai arată a întîmplare.

- De unde vine însă această influenţă?
- Banii generează influenţa! Dacă dispui de bani şi de persoane potrivite de contact, poţi influenţa multe pe lumea asta!

- Aveţi idee pe unde se mai învîrte în ziua de azi un barem la negru?
- Habar n-am! Dar în urmă cu şapte, opt ani auzeam şi eu că se vorbea de 10, 15, 20 de mii de dolari! Erau însă şi alte combinaţii, mai complicate, relaţii cu miniştri, afaceri.

"Îmi era mie ruşine cînd îl înjurau pe Becali"

- V-aţi bucurat cînd l-aţi văzut pe Becali supernervos după înfrîngerea de la Ploieşti?
- În multe privinţe, nu sînt de acord cu modul mai brutal de a se manifesta al lui Gigi. Dar nici n-am cum să aprob spectatorii care i-au înjurat familia în permanenţă. Îmi era mie ruşine şi mă uitam în jur să văd cîte femei şi cîţi copii aud acele scandări obscene! L-am şi întrebat pe observatorul Valentin Alexandru dacă regulamentul ne permite să evacuăm cu forţa grupul acela, dar mi s-a spus că se iau astfel de măsuri numai în cazul unor manifestări violente: incidente, gradene rupte, petarde, pietre. Astfel de lucruri sfidează însă bunul simţ şi ar trebui să existe şi mai multă intransigenţă.

"Pe Dragomir l-am votat pentru că asigură un succes economic"

- De ce l-a votat Astra pe Dumitru Dragomir la ultimele alegeri pentru LPF?
- Argumentul principal e succesul economic pe care Dragomir l-a dovedit, inclusiv prin contractul pentru drepturile TV. Sînt ţări mult mai bogate decît România care nu au însă asemenea parteneriate benefice pentru cluburi. Pentru Astra, de exemplu, ca nou promovată, a fost extraordinar să încaseze circa un milion de euro la intrarea în divizie. Contează enorm pe criza asta! Iar Dragomir a avut întotdeauna o poziţie corectă şi faţă de cei care l-au contestat într-un moment sau altul. Atunci cînd a existat o mişcare pentru aducerea lui Gino Iorgulescu la şefia Ligii, tot Mitică a cîştigat, dar nu s-a răzbunat niciodată pe cei care au votat împotriva lui. E mare lucru!

- Ei, dar pe la comisii se mai fac destule cărţi cu Dragomir. Aşa circulă legenda!
- Vă contrazic printr-un exemplu personal: cazul Liviu Ganea. Am cerut revizuirea sancţiunii jucătorului. Am discutat personal cu Mitică şi i-am explicat că nu mai avem oameni în lot. Mi-a tăiat-o scurt că regulamentul nu permite şi mi-a închis telefonul! Poftiţi! Am relaţii de amiciţie cu familia Dragomir, dar nu s-a încurcat niciodată prietenia cu legea.

- La FRF, în primăvară, să înţeleg că veţi vota tot pentru continuitate: Mircea Sandu? Sau vă gîndiţi deja la Popescu?
- E prea devreme. Pe Mircea Sandu îl ştiu destul de bine, pe Gică Popescu îl cunosc doar ca jucător, dar mai e destul timp pînă atunci.

"De cînd împrumutul de jucători înseamnă vasalitate?"

- Astra e numită deseori drept Dinamo II, fiindcă aveţi o colaborare strînsă cu cei de acolo. Nu vă afectează în competiţie această alăturare?
- Domn'e, să lămurim şi chestia asta! Cu Dinamo simpatizez din copilărie, fiindcă am deschis ochii în fotbal cu Pîrcălab şi Varga. Ţin şi acum cu ei cînd joacă împotriva Stelei sau a Rapidului. Dar cum credeţi că eu vreau să devin cu propria mea echipă, Astra, vasalul lui Dinamo?! Cînd am promovat, acolo am găsit însă disponibilitate de a împrumuta nişte jucători, fiindcă, pe termen scurt, trebuia să fac o formaţie care să reziste la nivelul primei divizii. Marea majoritate n-a dat însă satisfacţie. Acum mai există doar Miranda şi Liviu Ganea. Primul mai are contract cu noi pînă în iarnă, celălalt pînă la sfîrşitul campionatului.

- Păun?
- E jucătorul Astrei pe cinci ani! Cu Dinamo nu mai există decît o legătură de coproprietate: fiecare club ia jumătate din sumă la un viitor transfer. La fel şi Crăciun! De cînd un împrumut de jucători înseamnă relaţie de vasalitate?! Dar, la noi, gura lumii e slobodă şi n-o poţi opri! Ce, Rapidul dacă a împrumutat nişte fotbalişti din Franţa, e supusa celor de acolo?!

"Au spart uşa la vestiarul arbitrilor şi-i strigau lui Altmayer: «Să furaţi, nu să ne ajutaţi!»"

- După ce a plecat la Timişoara, Chiacu se felicita că a scăpat de Astra, spunînd că va fi una dintre retrogradate.
- Cînd am văzut acea declaraţie, m-am felicitat că l-am dat afară. Eu personal l-am scos din lot! Caracterul lui n-are nimic de-a face cu valoarea. Dacă Astra era atunci într-o situaţie mai dificilă, asta i se datora lui în mare măsură. Cu Pandurii a avut o ratare incredibilă, iar pe contraatac am luat gol şi am pierdut cu 1-0. Apoi, cu Braşovul, i-a dat Alexe o pasă excepţională şi el trage neglijent pe lîngă poartă! Avea şi pe teren o atitudine aşa de zeflemistă! Păi, pe Chiacu nu-l poţi compara niciodată cu Alexe, care e un băiat remarcabil. A fost singurul din grupul de la Dinamo care a cerut personal să se întoarcă în vară la Astra, după ce contribuise decisiv la promovare. Şi de la situaţia lui am şi răcit relaţiile cu Dinamo, care l-a luat înapoi peste noapte.

- Vine peste două etape partida de campionat cu roş-albii. Va reapărea în atenţie istoria cu amiciţia Astra - Dinamo. Tensiuni, apropouri. Cum o să le faceţi faţă?
- S-a şi uitat  cum i-am bătut cu 3-0 pe la începutul anilor 2000, iar în semifinala de Cupă din 2003 ne-au martelat cu Altmayer? Am aflat după un timp că, la pauza acelei întîlniri, un acţionar de la Dinamo a rupt cu piciorul uşa de la cabina arbitrilor şi le-a zis cam aşa: "Nu vreau să ne ajutaţi, vreau să furaţi în repriza a doua!". Şi aşa ne-au eliminat! Iar acum îmi doresc să-i batem nu pentru a demonstra ceva ori din ură, ci fiindcă avem nevoie de puncte!

"Copos n-o să vîndă niciodată Rapidul"

- Ştiu că sînteţi prieten bun cu George Copos. Joacă teatru în povestea cu vînzarea Rapidului sau acum chiar e pe bune?
- Nu va renunţa în veci la Rapid! E imposibil să te desparţi de un drog precum fotbalul. Se pierd bani în acest domeniu, dar important e să ai de unde cîştiga mai mult în altă parte! Am senzaţia că Stache nici n-a intenţionat vreodată să cumpere cu adevărat Rapidul, ci l-a interesat numai să-şi facă imagine prin fotbal. Şi şi-a atins scopul, la fel şi Copos, pe care suporterii l-au mai slăbit cu înjurăturile, iar între timp chiar a făcut o echipă frumoasă.

- Pentru titlu?

- Sincer, aş vrea ca tot o formaţie din provincie să iasă campioană. Şi cluburile din Bucureşti să înţeleagă din nou că n-au abonament la primul loc, iar un titlu mai trebuie luat şi cu metode curate!

Buget de 4 milioane de euro
Ioan Niculae spune că Astra are asigurat pentru sezonul actual un buget de 4 milioane de euro: "Jumătate a fost deja cheltuit, iar în iarnă sînt dispus să mai facem un efort financiar pentru a întări echipa. Mă macină gîndul că provincia a început să spargă tot mai des supremaţia Capitalei, Urziceniul a luat titlul, Vasluiul conduce în acest sezon, dar Astra n-are deocamdată forţa să se bată atît de sus. Împreună cu Nicolo Napoli şi cu Marcel Iancu, vrem să facem în timp o formaţie competitivă şi poate în doi ani să ne propunem obiective mai consistente".

"Păun e jucătorul Astrei pe cinci ani. Cu Dinamo nu mai există decît o legătură de coproprietate: fiecare club ia jumătate din sumă la un viitor transfer"

"Cînd o echipă, cazul Clujului, e favorizată cinci partide la rînd, nu mai e întîmplare! Dacă dispui de bani şi de persoane potrivite de contact poţi influenţa multe pe lumea asta!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  26 Noiembrie 2009, 11:24

Felicitari GSP pentru interviu! La Ploiesti se pun bazele unei echipe puternice si cu potential pe viitor! Sper ca domnul Niculae sa reuseasca sa-si indeplineasca visele spulberate in 2003 si sa reinvie spiritul Astrist la Ploiesti! Si pentru stelistul ala morcovit de mai jos: citeste interviul, sunt 2 fotbalisti imprumutati, nu 10! ;) FORZA ASTRA !!!

 •  25 Noiembrie 2009, 12:00

liniste stelistilor!!!!!ati uitat cum ati castigat cu alba iulia.printr-un arbitru de casa al stelei.blestemati sa fiti sa pierdeti inca vreo 10 meciuri in campionatul asta pt ce ati facut.rusine, rusine, rusine!!!!!valize si hoti.de ce nu dati bani la fotbalisti!!!!mai bine dati la arbitrii!merita oare?

steaua1986forever
steaua1986forever  •  25 Noiembrie 2009, 11:37

Da, Balaj se stie ca e omul de casa al lui Dinamo dar la fel se stie al cui satelit este Astra Ploiesti. Da, ati ghicit, este vorba de aceeasi echipa a militiei care are vreo 10 jucatori imprumutati la Ploiesti.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează