FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI LPF

Ioan Niculae l-a votat pe Iorgulescu şi recunoaşte: "Politicul l-a schimbat pe Dumitru Dragomir!" » Ce vor patronii de la Ponta

foto: Alex Nicodim
foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 15 noiembrie 2013 10:37

Dumitru Dragomir a acuzat vehement ieri că din cauza politicului a pierdut alegerile LPF, iar unul dintre cei care au votat cu Gino Iorgulescu, Ioan Niculae, a confirmat acest lucru.

"Sper să fie o schimbare de bun augur! Ne-am întîlnit şi ni s-a spus de Gino că vor veni şi reprezentanţi ai Guvernului! Au venit domnii Dragnea şi Ponta am discutat despre fiscalitatea exagerată, inumană la care sînt supuşi finanţatorii.

Fotbalul este unul dintre principalii furnizori către bugetul statului, am ajuns să fiu sunat în ultimele trei luni de fiecare dată să dau taxele pînă pe 25.

Schimbarea a avut loc pentru că oamenii au înţeles că avem politicul de partea noastră şi se vor găsi soluţii pentru redresarea taxelor pe care le plătim noi, patronii. Premierul s-a angajat că ne va ajuta să găsim o soluţie care să ne convină şi nouă, şi statului român.

Gică Hagi a ridicat problema sponsorizării de care au nevoie echipele de fotbal, este o chestie de bun simţ. Domnul Ponta nu a promis ceva concret, dar sper ca dînsul şi Guvernul României să se ţină de cuvînt şi să găsească soluţii", a explicat Ioan Niculae la Fanatik Show, pe Etno TV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
treadstone
treadstone  •  15 Noiembrie 2013, 13:24
Postat de ddd_bv pe 15 Noiembrie 2013, 10:54

Mincinosul unde e? Dragnea a declarat ca nu s-a intalnit cu gino in seara dinainte....o i-a pe urmele lui Geoana?Tu de ce ai votat cand trebuia sa fii la puscarie?

Saracutzii patroni care insfaca milioane de la cluburi vezi Otelul Urziceni Steaua etc...au nevoie de reducerea fiscalitatii..Gino a inceput mandatul cu o minciuna spunand ca s-a intalnit intamplator cu Ponta, iar Dragnea nici nu a recunoscut intalnirea. O cloaca de oameni fara caracter care nu ar trebui sa conduca nici un tractor ci ar trebui sa fie dupa gratii. Deci marea revolutie a fotbalului este pentru patroni. Bravos si la mai mare.

andy56
andy56  •  15 Noiembrie 2013, 11:46

circula o vorba-n targ ca ponta si-a trecut deja in CV debarcarea lui militica......

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  15 Noiembrie 2013, 10:57

Si pe astia i-a aburit Ponta !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează