FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Ioan Ovidiu Sabău, după victoria din amical: „În primul rând, mie mi-am reproșat” + Ce transfer mai vrea la U Cluj

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat duminica, 07 ianuarie 2024 16:46 / Actualizat duminica, 07 ianuarie 2024 17:28

U Cluj a învins în primul amical din 2024, 1-0, pe Kocaelispor, iar Ioan Ovidiu Sabău a transmis un mesaj de forță fanilor „șepcilor roșii”

  • GSP are 4 reporteri în Antalya: Eduard Apostol, Remus Dinu, Cristian Preda și Ionuț Iordache sunt prezenți pe toată durata cantonamentelor echipelor din Superliga

U Cluj a debutat cu o victorie în 2024, 1-0 cu Kocaelispor (locul 2 în eșalonul secund din Turcia), după golul lui Daniel Popa. Ardelenii au controlat repriza secundă, după o primă parte în care jocul a fost șters.

Ioan Ovidiu Sabău a început prin a sta cu gura pe propriii jucători, iar apoi i-a lăudat pentru prestația lor. La final, tehnicianul de 55 de ani a evidențiat calitățile elevilor săi și, mai important, a transmis un mesaj suflării ”șepcilor roșii”. Mai ales că luase în calcul să plece de la U, după 0-4 cu CFR Cluj în ultima etapă din 2023.

Roger este expresia fotbalistului brazilian: „Sunt aici să strălucesc!”. De ce va celebra golurile lui U Cluj pe care le-ar putea marca împotriva fostei sale echipe, CFR Cluj
U CLUJ
Roger este expresia fotbalistului brazilian: „Sunt aici să strălucesc!”. De ce va celebra golurile lui U Cluj pe care le-ar putea marca împotriva fostei sale echipe, CFR Cluj

Ioan Ovidiu Sabău este critic: „În primul rând, mie mi-am reproșat, eu n-am găsit cele mai bune soluții”

„Dacă sunt aici, înseamnă că voi continua. Mă simt foarte bine. În continuare vreau să ajut. Am fost supărat, în primul rând pe mine. Nu am văzut acea echipă pe care o știam și mi-am reproșat mie acest lucru.

Mie mi-am reproșat faptul că echipa nu era într-o formă foarte bună. Eu cred în acest lot, n-au uitat fotbalul. Echipa a ajuns la un moment dat pe locul 5, așa că se poate.

Trebuie să fiu atent cum îi pregătesc, cum îi motivez. Este o echipă care are calitate, care are potențial”, a transmis Neluțu Sabău astăzi, după meci.

Este foarte important fiindcă a fost un test util. E o perioadă scurtă, trebuie să fim atenți cum o gestionăm. Și trebuie să găsim cele mai bune soluții. Nici să nu fie prea încărcați jucătorii, nici să nu fie deloc pregătiți.

- Ioan Ovidiu Sabău, antrenor U Cluj

De ce mai caută U Cluj un atacant central

În continuare, chiar dacă Daniel Popa a înscris golul victoriei în primul amical din 2024, Sabău a transmis că U Cluj caută să mai aducă un vârf. De aceea a spus: ”95 la sută acesta este lotul pentru partea a doua a sezonului”.

Apoi, antrenorul a explicat care sunt motivele pentru care mai dorește un vârf central. Momentan, sunt Daniel Popa și Filip Ilie, 21 de ani, ultimul având experiență minimă la nivelul primei ligi.

„Avem un singur atacant, practic, de aceea mai căutăm unul. Da, Popică a marcat, este important pentru noi, a marcat multe goluri, dar nu avem voie să riscăm deloc.

Ceilalți sunt copii. Da, îl avem și pe Ilie, el trebuie să crească, este foarte tânăr”, a punctat Neluțu Sabău.

5goluri și 3 assist-uri a adunat Daniel Popa în această stagiune în 24 de meciuri

Citește și alte știri:

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Malgașul Hakim Abdallah, surprins de ce i s-a întâmplat pe stradă în București: „Oamenii m-au oprit ca să-mi spună asta, dar nu m-am supărat”

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Face senzație în Superliga și vrea să dea șah-mat contracandidatelor la un loc de play-off: „Noi suntem cea mai bună formație din România ca fotbal. Suntem obligați!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează