FOTBAL  »  Superliga  »  BLOGSPORT.RO

Ioaniţoaia crede că Steaua nu a sedus: "Latovlevici e puşcărie, Popa se driblează singur, Sînmărtean e ca Alberto Tomba"

Articol de GSP - Publicat joi, 21 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 21 august 2014 10:47

Am descoperit pe blog o mare diferenţă între modul în care gazetarii şi, pe de altă parte, susţinătorii Stelei judecă evoluţia echipei roş-albastre în partida cu Ludogoreţ, această Unirea Urziceni de la sud de Dunăre. Dacă fanii se arată mulţumiţi de prestaţia favoriţilor, jurnaliştii sînt rezervaţi. Pe alocuri, chiar critici.

Geambaşu scria despre “o seară mediocră”, Tolontan aprecia că meciul curgea “către un 0-0 corect şi frustrant”, iar subsemnatul că “ Steaua n-a reuşit să entuziasmeze”.  Asta în condiţiile în care vă garantez că n-am vorbit între noi pe parcursul întîlnirii sau la sfîrşitul ei.

Nu trebuie făcută confuzie între suporteri şi ziarişti. Menirea primilor e să iubească, a celorlalţi să judece, aşa că nu privesc cu aceiaşi ochi şi nu cîntăresc cu aceleaşi greutăţi. Mai departe, să convenim că Steaua lui Gâlcă nu prea mai seamănă cu cea a lui Reghecampf. Vechea formaţie îşi zdrobea adversarul ca un tăvălug, pe cînd cea actuală îl presează şi îl macină precum o moară. Trupa de azi nu mai are explozia din sezoanele precedente şi pentru că nu mai are jucătorii de-atunci. S-au dus, s-au vîndut.

Citeşte continuarea articolului pe blogsport.ro

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează