FOTBAL  »  Superliga  »  GSPTV.RO

Ion Crăciunescu explică de ce Drăgănescu a greşit cînd a dat penalty pentru Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 10 mai 2010 00:00

Fostul arbitru internaţional, Ion Crăciunescu, a explicat la emisiunea Premium Liga, de la GSP TV, de ce nu a fost penalty la henţul lui Vujadinovici

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (8)
 •  10 Mai 2010, 22:57

Dupa ce ne-ai ars pe unde ne-ai prins in anii 80 cu greselile tale voite impotriva echipei Dinamo si pro Steaua, in tur l-ai mai trimis si pe lesinatu de fiutu sa ne elimine doi jucatori aiurea sa ne bata International acasa. Rusine acestei familii

 •  10 Mai 2010, 21:47

toti se dau frate sfinti acum....cate povesti sunt despre arbitrii astia vechi...sa ne zica domnul craciunescu de exemplu cum a ajuns fisu in liga 1?...(care nu stie nici fluierul in gura sa`l tina)...ca era tata sus? shi ca are pile? nu cred...eu cred ca prin examen..

gogoasainfuriata
gogoasainfuriata  •  10 Mai 2010, 19:40

Sa va-nteleaga al cu coarne, craciunescu spune: "de ce nu a fost penalty la HENTUL lui Vujadinovici" iar huzu spune: "ca nu a fost hent la penalty-ul lui DINAMO", deci hotarati-va domni fosti "mari" aLbitri, a fost sau nu HENT!!! DINAMO si DINAMOVISTII sunt UNICI.... sa muriti toti de ciuda,na!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează