FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - CHINDIA 1-0

Dezbatere aprinsă în direct » Ion Crăciunescu n-a mai rezistat și a izbucnit: „Ce caută pe stadion? N-am văzut așa ceva nicăieri în lume!”

Ion Crăciunescu i-a reproșat lui Bogdan Rusu că-și aduce copilul la interviuri
Ion Crăciunescu i-a reproșat lui Bogdan Rusu că-și aduce copilul la interviuri

Articol de GSP - Publicat luni, 21 martie 2022 23:05 / Actualizat luni, 21 martie 2022 23:37

Bogdan Rusu (31 de ani), marcatorul unicului gol al partidei CS Mioveni - Chindia Târgoviște 1-0, a provocat o dezbatere aprinsă în studioul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport.

La fel cum obișnuiește aproape de fiecare dată, Bogdan Rusu și-a făcut apariția la flash-interviuri ținându-și băiețelul în brațe. În timp ce tatăl său era intervievat de reporteri despre șansele Mioveniului de a rămâne în prina ligă, copilul dădea semne vizibile de plictiseală, ipostază care a provocat o discuție neașteptată la TV.

Ion Crăciunescu, cel mai vehement: „Ce caută acel copil pe stadion?”

Eu n-am văzut așa ceva nicăieri în lume. E ora 22:40, ce caută acel copil pe stadion? Ar trebui să fie în pătuț la ora asta! De ce îl ia la interviuri? De unde a apărut moda asta? Că mai văd și la alții. Copilul se plictisea, n-avea stare: «Tati, cine-i ăla?», «Tati, dă-mă jos». Nu e normal”, a tunat Ion Crăciunescu, cel care a și inițiat discuția pe această temă.

Dezbatere aprinsă în direct » Ion Crăciunescu n-a mai rezistat și a izbucnit: „Ce caută pe stadion? N-am văzut așa ceva nicăieri în lume!”
Soția și copilul obișnuiesc să-l însoțească pe Bogdan Rusu la meciurile de pe teren propriu / Sursă foto: instagram/ bogdan90rusu

Aflat în studio, Helmut Duckadam, fostul mare portar al Stelei, s-a poziționat de partea lui Crăciunescu: „Nu știu de unde a apărut moda asta, dar ar trebui ca și reporterii să le atragă atenția jucătorilor că nu e în regulă”. 

„Nu e în regulă. Fiecare face ce dorește”, a spus și Radu Naum, moderatorul emisiunii.

Mă bucur că sunt la Mioveni, încerc să îmi ajut echipa să se salveze de la retrogradare, să ne îndeplinim obiectivul. Urmează o deplasare grea la Craiova, dar nu ne temem. Putem juca de la egal la egal cu oricine.

- Bogdan Rusu, atacant CS Mioveni

Citește și alte știri de actualitate:

VIDEO Rusu i-a scos din nou! CS Mioveni ajunge la un punct de Chindia » Clasamentul ACUM

Cel mai bun mijlocaș din Liga 1 a rămas acasă! Cazul care ridică o mare întrebare: ce fel de selecție face Iordănescu?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
sibelius
sibelius  •  22 Martie 2022, 13:01
Postat de pankra pe 22 Martie 2022, 09:24

Eu nu înțeleg care e problema lui Crăciunescu. Fiecare își crește și educă copilul cum vrea și cum crede mai bine. Care e problema dacă apare la interviu? Bine, eu acum înțeleg că ei erau obișnuiți cu o strictețe securistă de mici, și poate e normal sa l-i se para pe dos.

Asa-i ca nu ai inteles ce ai citit?

tororosso
tororosso  •  22 Martie 2022, 11:13

Dar nu este un caz singular . Deac de la frânari este cu copilul în brațe la interviuri . Pe alte canale media mai toate țoapele vin în studio cu tot neamul , copii ,căței , găini .Ce vor de fapt să arate și pe cine interesează defilarea lor în fața camerelor . Ei vor să arate cât de familiști sunt și ce grijă paternă au dar de fapt bonele aduse din Asia le fac toate serviciile . Infatuare și prostie omenească .

sorinache
sorinache  •  22 Martie 2022, 09:30
Postat de undergrant pe 22 Martie 2022, 07:59

Pai și ce?! Un *** bogat este un exemplu de urmat?!

"Eu n-am văzut așa ceva nicăieri în lume", a zis nea Nelu.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează