FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FC VASLUI, AZI, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

"Ion Oblemenco" se umple la meciul cu Vaslui! » Piţi > IRIS

Articol de - Publicat sambata, 23 octombrie 2010 00:00

Stadionul va fi full diseară. Oltenii preferă meciul cu Vaslui decît să asiste la concertul trupei de muzică rock.

Partida Craiova - Vaslui, programată azi, de la ora 20:30, are concurenţă puternică. În acelaşi timp, în Parcul Romanescu, cu ocazia Zilelor Oraşului, e programat un concert al formaţiei IRIS, condusă de Cristi Minculescu, şi el un mare suporter al Ştiinţei. Chiar dacă se bucură de mulţi fani în Bănie, celebra trupă e nevoită totuşi să se declare învinsă în faţa Universităţii. Oltenii preferă să meargă să-i vadă pe "juveţi" decît să asiste la show-ul din vecinătatea "Centralului".

Coincidenţă, anul trecut, de Zilele Oraşului, Universitatea a jucat acasă tot cu Vaslui, iar atunci suporterii au ales concertul, care a adunat o asistenţă de 30.000 de oameni. Meciul pierdut de olteni cu 2-1 a fost urmărit doar de aproximativ 2.000 de spectatori. De data aceasta, cu Piţurcă pe banca tehnică, lucrurile stau total invers. Pînă aseară se vînduseră deja aproape 20.000 de bilete, iar conducătorii olteni sînt siguri că partida se va disputa cu casa închisă: "Vom bate recordul de spectatori!".

"Fanii trebuie să vină la meci, să arătăm tuturor ce înseamnă Craiova. Concertul îl pot vedea a doua zi, înregistrat, la televizor, dar spectacolul de pe <Oblemenco> nu trebuie ratat!"
Victor Piţurcă, antrenor Craiova

Costea, titular la Primavera
Deşi se gîndea să-l păstreze pe Florin Costea în lot pentru meciul cu Vaslui, Piţurcă s-a răzgîndit şi l-a trimis să evolueze pentru echipa secundă, în liga a patra. După 6 luni pe tuşă, atacantul a fost ieri titular la Primavera în partida cu Şcoala de fotbal "Gică Popescu", scor 1-0. Costea a rezistat 65 de minute pe teren şi a impresionat prin cîteva driblinguri de efect. "Sper ca în curînd să pot să joc şi pentru prima echipă", a spus el.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
emiluu
emiluu  •  23 Octombrie 2010, 18:53

Ne trebuie stadion....asta e clar. De la 11:00 numai sunt bilete.

suhy
suhy  •  23 Octombrie 2010, 17:19

Sa castige cel mai bun...lupta se va da la mijlocul terenului unde zic eu Vasluiul e superior...dar orice se poate intampla 1x2 pt amatorii de pariuri...daca castigam la Craiova,atunci atentie TITLUL va veni in Moldova...nu la Galati ci la Vaslui...daca ma repet!!!

owy1991
owy1991  •  23 Octombrie 2010, 13:27

sunte cei mai buni dintr-e Romani suntem olteni ....si in totdeauna vom striga HAI CRAIOVA! ! ! Tinem cu echipa noastra si la bine si la rau o iubire alb-albastra la CRAIOVA e mereu.....Cantati si voi cantati cu noi sa-i incurajam intruna pe cei buni si-n totdeaunan ALB-ALBASTRI sa fie cei buni ....Rade soarele-n fereastra duce vantul din CRAIOVA o IUBIRE ALB-ALBASTRA prin ardeal si prin moldova....FORTA CRAIOVA

Vezi toate comentariile (14)
Comentează