FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CRAIOVA 0-2

Ionel Dănciulescu dă de pământ cu jucătorii lui CS Universitatea Craiova: „Penibil, penibil, penibil. E jenant ce au făcut în vestiar”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 iulie 2019 10:43

Ionel Dănciulescu i-a criticat dur pe jucătorii de la CS Universitatea Craiova pentru că au pus muzică în vestiar la finalul meciului cu Dinamo, scor 0-2, în contextul în care antrenorul „câinilor” Eugen Neagoe a fost duse de urgență la spitalul Floreasca.

„Nu am fost atent, că nu mai gândeam limpede în momentele alea. Dacă au făcut lucrul acesta e grav. Penibil, penibil, penibil. E absolut jenant dacă au făcut lucrul acesta”, a spus Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al „câinilor”, la TV Digi Sport.

„E muzică în vestiar, dar doar în seara asta ne bucurăm, pentru că joi ne așteaptă un meci greu în Europa” Alex Cicâldău la finalul meciului

Eugen Neagoe (51 de ani) poate răsufla ușurat. E în afara oricărui pericol după infarctul ventricular minor suferit duminică, iar în scurt timp va părăsi spitalul. Acesta a leșinat în timpul primei reprize a meciului cu Craiova și a fost transportat de urgență la spitalul Floreasca.

Citește și:

DINAMO // EXCLUSIV Situația la zi a lui Eugen Neagoe: ultimele detalii de la spital + când își reziliază contractul

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
robotucigas
robotucigas  •  24 Iulie 2019, 16:55

Uni jucători sunt străini de tot ce înseamnă trecut. Pentru ei faptul ca au bătut după atâția ani este ceva. Vine danciilescu sa vorbească, pai prostule când l-ați adus, nu știați ca-l distrugeți? Ca va bateți joc de el în toată mizeria asta. Foarte bine ca au chefuit, se spune ca unul râde și altul plânge, niciodată nu poate fi la fel. Dar pana la a acuza tu că au făcut asta, când tu ești în club, tu în mare parte ți-ai bătut joc de el. El cred ca înțelege mai bine ca tine, acești copii ii cam doare undeva, vor să-și facă legenda lor. Voi acolo trebuia sa preveniți mizeria asta, nu jucători. Am înțeles ca nu se simțea bine de ceva timp, și l-ați lăsat fără să-l duceți sa vedeți ce are? Iar tu acuzi jucători care săraci nu au nici-o vina. Ei sunt acolo sa facă performanță, și sa recunoaștem ca pentru bani.

antalmihai
antalmihai  •  24 Iulie 2019, 16:29
Postat de Iliescu Iulian pe 24 Iulie 2019, 16:23

Anul trecut când fcsb sa bucurat când a dat gol lui craiova deși Ilie Balaci era mort nu sa mai făcut atâta haz de necaz ca acuma

da, omule asa e , atunci nu a zis nimeni nimic, de... astia sunt ciinii rai ....au uitat cit rau ne au facut... ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

antalmihai
antalmihai  •  24 Iulie 2019, 16:27
Postat de Cristi Raduca pe 24 Iulie 2019, 15:59

Gelat penibil! Nu ti-e rusine sa vorbesti prostii? Vezi de treaba si pregateste pt playout!

PROSTUL ala, danciulescu adica, nu spune ca erau manele acolo la greu, daca ar fi cistigat ei, ziceau ca i dedica victoria la marele antrenor neagoe, care nu stie saracu cum sa mai scape de ciini...vai de mama voastra, s au bucurat si jucatorii aia ca au cistigat dupa atita timp si va gasiti voi sa i criticati! ptiu, nesimtitilor de ziaristi, ciini dealtfel!!!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează