FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Ionel Dănciulescu vorbeşte despre transferul lui Cosmin Matei: "Va fi bine pentru el dacă pleacă, dar Dinamo e cel puţin egală cu PAOK"

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 februarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 01 februarie 2015 17:36

Aşa cum Gazeta Sporturilor a anunţat, Cosmin Matei este dorit de PAOK, iar Ionel Dănciulescu a vorbit despre posibilul transfer al decarului dinamovist.

"Ştiu de interesul celor de la PAOK pentru Cosmin Matei, dar nu ştiu de existenţa unei oferte scrise. Dacă va veni, cu siguranţă o să fie analizată şi vedem ce va fi.

El este concentrat pe ceea ce are de făcut la Dinamo, ştie şi el că nu am avut un tur de campionat reuşit. Dacă se va realiza acest transfer pentru el va fi bine, dar deocamdată este la Dinamo şi e conectat la ceea ce se întîmplă aici.

Va fi mult mai bine financiar pentru el, dacă pleacă,  dar eu cred că Dinamo, ca brand, se poate compara cu PAOK sau chiar peste. E adevărat, sîntem într-o situaţie mai delicată, dar după ieşirea din insolvenţă, Dinamo va fi din nou clubul pe care îl ştim toţi", a declarat Dănciulescu, potrivit Mediafax.

Managerul sportiv al "cîinilor" a vorbit şi despre situaţia lui Andrei Cordoş, care a revenit la Dinamo.

Cordoş avea o clauză în contract conform căreia la finalul fiecărui sezon poate să îşi caute o echipă care îi dă un salariu mai bun. Nu a găsit echipa respectivă şi s-a întors la Dinamo".

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (9)
gutza23
gutza23  •  02 Februarie 2015, 10:05
Postat de redbuldog pe 01 Februarie 2015, 21:31

Hallo Danciule tata,da ai dreptate la brand suntem mult superiori lui PAOK,dar totul tine de istorie,care la Dinamo sa degradat in gri si acum tinde spre negru...!Lui Mateiut nu-i mai sta capul sa joace fotbal pentru acest brand ca si Alexut si Lazar,probabil si lui Roti,gandul lor e sa se ,,uscheasca''repejor afara,pentru o paine alba in plus...

ce disper eu pe chestiile astea spuse de ft,ft multi pe aici gen : ,,nu le mai sta lor mintea sa joace fotbal la dinamo ei au in cap sa plece afara'' pai si nu e ma normal sa aiba in cap gandurile astea???? nu e ma normal pt orice om (indiferent in ce domeniu ar lucra) sa tinda spre mai bine????? si ca sa faca treaba asta nu trebuie sa joace cat mai bine sa-i observe cineva de afara si sa-i ia?!?!

gutza23
gutza23  •  02 Februarie 2015, 10:01
Postat de vasy86le pe 01 Februarie 2015, 19:42

Important e ca s-a intors.

da,mai ales in conditiile actuale dar si mai important e sa-i ofere astia un contract calumea si sa nu ne trezim si la vara cu aceasi situatie si in iarna viitoare la fel si tot asa.....

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  02 Februarie 2015, 00:13
Postat de bodyoflies pe 01 Februarie 2015, 18:07

Cordoş avea o clauză în contract conform căreia la finalul fiecărui sezon poate să îşi caute o echipă care îi dă un salariu mai bun. Nu a găsit echipa respectivă şi s-a întors la Dinamo". ____ PENIBIL, zici că suntem la piată....

ast e opinia ta. din fericire, e una destul de singulara.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează