FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - U CLUJ, DUMINICĂ, 18:30, LOOK TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Ionel Ganea cere două transferuri de lux la Rapid: "Eu îi vreau, dar mai trebuie să facă ceva şi clubul"

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 12 septembrie 2014 16:05

Ionel Ganea, antrenorul Rapidului, îi cere patronului Valerii Moraru să îi mai aducă doi jucători importanţi la echipă. Este vorba de Daniel Niculae şi Cristi Săpunaru, ambii liberi de contract, care se antrenează deja alături de "vişinii".

"Eu pot să îl conving pe Nico să vină să se antreneze, mai departe depinde de conducerea clubului dacă şi doreşte ca Nico să revină şi să joace la Rapid. El se antrenează cu noi, la fel ca şi Săpunaru.

Pe amîndoi şi doresc, dar mai rămîne ca ei să se pună de acord în privinţa contractului cu conducerea, pe ce perioadă şi aşa mai departe. Dacă Daniel Niculae semna cu noi, să fi avut deja 3-4 meciuri oficiale, eu cred că putea fi o soluţie pentru echipa naţională", a spus Ionel Ganea, conform Mediafax.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  13 Septembrie 2014, 12:29

Una declara asta, alta titrati voi. Ca Sa Ii Incaierati! Articolul semnat anonim! Bineinteles. Rusine gsp.

zweepslag
zweepslag  •  12 Septembrie 2014, 23:45
Postat de microbuzulbotosani pe 12 Septembrie 2014, 20:38

cu cei doi jucatori in teren , rapid redevine forta care a fost odata.pacat ca nu mai joaca in giulesti, dani coman.nu o sa uit niciodata sferturile cupei uefa cand rapid a fost eliminata nedrept si fara sa fi pierdut niciun meci.

ti am dat si votul meu(al 3-lea)din simpatie si respect pt cea mai populara echipa a interbelicului regal, clubul ciocanarilor marelui VENUS dar nu s de acord cu tine. Rapid nu va va mai redeveni cine a fost decat daca va avea ca pe timpuri, formidabilele sale pepiniere de talente, cand echipele de copii si juniori nu erau doar pe hartie ca azi!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  12 Septembrie 2014, 21:41

Ionel Ganea, antrenorul Rapidului, îi cere patronului Valerii Moraru să îi mai aducă doi jucători importanţi la echipă. Este vorba de Daniel Niculae şi Cristi Săpunaru, ambii liberi de contract, care se antrenează deja alături de "vişinii". __ intr-adevar, transferuri de lux... si totusi, ce ar fi sa redevina rapidisti ?..)) rapid chiar are nevoie maxima de acesti jucatori.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează