FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionel Ganea despre Dusan Uhrin: „Nu a adus nimic, dacă era român, pleca după 4 etape!” + și-a adus aminte de George Pușcaș: „Intram peste el dacă eram acolo”

Articol de GSP - Publicat luni, 23 decembrie 2019 22:15

DINAMO // Ionel Ganea (46 de ani), tehnician în prezent liber de contract, e de părere că Dusan Uhrin Jr. (52 de ani) nu a adus nicio îmbunătățire semnificativă la „câini”.  

„Uhrin nu a adus niciun plus la Dinamo. Pune-mă la Dinamo, dă-mi buget de 5-10 milioane de euro și îți demonstrez că fac echipă bună. Fac pariu cu voi că, dacă un antrenor român era în locul lui, ar fi fost demis după 4 etape”, a spus Ganea, la TV Digi Sport. 

Instalat la Dinamo în august, Dusan Uhrin a strâns 7 victorii, 4 egaluri și 5 înfrângeri pe banca roș-albilor. Cehul a luat Dinamo din zona locurilor retrogradabile, „câinii” situându-se acum pe locul 9, cu 28 de puncte și șanse infime la play-off. 

De la Uhrin la George Pușcaș

În cadrul aceleiași intervenții, Ionel Ganea și-a amintit de penalty-ul ratat de George Pușcaș în partida România - Norvegia 1-1, din preliminariile EURO 2020, criticând atitudinea atacantului, care nu l-a lăsat pe Nicolae Stanciu să execute. 

„Dacă eram antrenor, intram pe teren peste Pușcaș! Dacă am stabilit ceva... Bine că nu am fost acolo. Băteai Norvegia și lucrurile se puteau schimba”.

Vezi și: 

DINAMO // Florin Prunea n-a iertat pe nimeni! „Înțepături” la Mihai Popescu și Ionuț Negoiță: „E un subiect închis!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (15)
melcul_furios
melcul_furios  •  24 Decembrie 2019, 15:35
Postat de Dragos Zamfir pe 24 Decembrie 2019, 03:25

Aici este discutabil. Mourinho a mai îmbătrânit și el, dar nu uita că a luat titlul în Italia cu Inter de două ori, dar alții aveau bani mai mulți atunci. A luat Champions League cu Porto și cu Inter, iar Porto și Inter nu avea banii altor echipe. Mai ales Porto. Deci a avut rezultate cu bani mai puțini. Și ce rezultate excepționale. La Tottenham a pierdut cu Chelsea un meci. Și? Nimic grav. Are șansa să câștige și Champions League cu Tottenham

Inter nu e si nu a fost o echipa saraca iar Porto a fost o exceptie, asa cum si Tottenham a ajuns in finala CL, Leicester a castigat titlul in Anglia, Otelul in Romania si restul. Toata cariera lui se bazeaza pe acel succes, restul sunt rezultate firesti pentru echipe de nivel mare. Daca antrenezi Real, Chelsea, etc - e firesc sa castigi titlul, cupe, sa ajungi departe in CL. Ganea nu a demonstrat nimic si la fel si Contra, Petrescu sau Hagi, afara sunt mediocri, in Romania e putin diferit.

104354204195252
Pierre Tzutzea  •  24 Decembrie 2019, 13:22

multumesc Doamne ca nu lucrezi la liberul arbitru ce tine pina unde si cum sa mergi ca in cazul acestui individ total paralel cu realitatea. omul este cunoscut ca fiind bun la dat cu capul si batut la greu sotia. presa a relatat asa ceva si colegii lui. l-a injurat si l-a jignit fara oprire pe loti boloni pe cind era antrenoar la nationala si la clubul din germania nu a intrat sa mai joace acest individ pe care il poti face dintr-o dalta si un ciocan in mai putin de 3 minute , pina nu si-a cerut scuze fata de lotzi. greu de crezut ca acest om invata din bunul simt ceva. este si greu pentru ca nu poate. ma bucur ca presa il ajuta sa se faca de ris. cel putin ajunge mistoul tuturora iar pentru el dat fiind pielea groasa nu realizeaza decit atunci cind maninca mult ca ...exista.

1118817744860226
Spuma D Spuma  •  24 Decembrie 2019, 12:30

Noroc ca nu-l baga nimeni in seama decat de Sarbatori!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează