FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - ASA TÂRGU MUREȘ 2-0

Ionel Ganea nu dezarmează: "Să nu aveți impresia că nu vom face asta!" » Ce crede că i-a lipsit echipei sale în meciul de la Chiajna

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 mai 2017 22:19

Ionel Ganea, antrenorul celor de la ASA Târgu Mureș, s-a arătat extrem de dezamăgit de înfrângerea suferită de echipa sa pe terenul Concordiei Chiajna, scor 0-2. 

 "Am jucat bine, dar am făcut două greșeli care ne-au costat și am pierdut. Felicit echipa gazdă, probabil dacă nu făceam acele greșeli, jocul se îndrepta către un 0-0.

Cred că am stat bine în teren, am reușit câteva acțiuni rezultate dintr-un joc bun de pase, dar în careu nu avem încă luciditatea și inspirația necesară pentru a înscrie.

Șansele de salvare sunt mult mai mici, mai avem cinci meciuri, dorința noastră este să jucăm până la capăt și să încercăm să facem tot ce putem pentru a ne salva. Să nu aveți impresia că noi o să ne dăm la o parte. Vom lupta până la sfârșit. În momentul de față, asta e situația. Sper ca pe viitor să o îndreptăm și ne dorim să jucăm fiecare meci de la egal la egal cu oricine. 

Nu cred că echipa va dispărea dacă vom retrograda. Conducerea și factorii locali au creat condiții bune și nu cred că se va ajunge până la desființarea echipei", a declarat Ionel Ganea, la TV Dolce Sport

ASA Târgu Mureș a pierdut pe terenul Concordiei Chiajna, scor 0-2, iar fosta vicecampioană a României se îndreaptă cu pași repezi spre liga secundă (DETALII, AICI)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează