FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

Tranșant! Echipa pe care Ionel Ganea o scoate din lupta pentru titlu: „A căzut mult, șchioapătă!”

Ionel Ganea / Sursă foto: Sports Festival / GSP
Ionel Ganea / Sursă foto: Sports Festival / GSP

Articol de - Publicat marti, 28 martie 2023 17:09 / Actualizat marti, 28 martie 2023 17:44

Ionel Ganea (49 de ani), fost atacant important al primei reprezentative, n-o include pe Rapid printre pretendentele la titlu din Superligă.

Fost campion cu Rapid în 1999, Ganea a identificat marea vulnerabilitate a echipei antrenate de Adi Mutu și a ajuns la o concluzie tranșantă. Ganezul consideră că slăbiciunile giuleștenilor de la meciurile din deplasare și forma oscilantă din 2023 n-au cum să prevestească un succes istoric în anul centenarului.

Ionel Ganea o scoate pe Rapid din lupta pentru titlu: „A căzut mult, șchioapătă!”

„O să fie o luptă în patru: Farul, CFR, FCSB și Craiova. Rapid a căzut mult, nu știu de ce. Joacă foarte bine acasă, dar în deplasare nu prea pune probleme. 

Rapid a avut un început foarte bun de campionat, sunt ajutați foarte mult de public acasă, dar acum am văzut că șchioapătă”, a spus Ionel Ganea, conform sport.ro.

Rapid ocupă în acest moment locul 5 în clasamentul play-off-ului, cu 27 de puncte, la opt lungimi de liderul Farul și la șase puncte în spatele locului secund, ocupat în acest moment de CFR Cluj. 

Giuleștenii pot micșora diferența cu un succes în fața Farului, pe care o întâlnesc în derby-ul de pe 1 aprilie.

Mihai Iosif are altă părere: „Rapid se poate gândi la titlu”

În schimb, Mihai Iosif, fostul antrenor al celor de la Rapid, crede că gruparea din Giulești se poate bate la titlul de campioană în actuala stagiune. 

Cred că toate echipele din play-off au șanse la titlu, iar Rapidul este în acest moment cel puțin unde ar trebui să fie. Ei spun că vor cupele europene, eu cred că se pot gândi la titlu. 

Ăsta e punctul meu de vedere, au şanse poate mai mici, dar când joacă pe Giuleşti, au un avantaj. Poate doar Sepsi are șanse mici la titlu, dar celelalte cinci cred că sunt îndreptăţite să se gândească”, a declarat Mihai Iosif, potrivit Orange Sport.

VIDEO Florin Manea, despre procesul cu Rapid: „Nu-mi poate spune Șucu ceva! Nu faci 3 poze cu fularul echipei și gata, ești rapidist”

Citește și alte știri despre Rapid: 

Dan Șucu vrea să schimbe un obicei al cluburilor din Superligă: „Mai toate fac asta, dar e distructiv”

Cu „greii” menajați, Rapid a câștigat amicalul cu Concordia Chiajna » Mutu l-a debutat pe Dan Șucu junior!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  31 Martie 2023, 16:33

În primul rând, nu se spune "șchioapătă" ci "șchiopătează"; în al doilea rând, și alte echipe șchiopătează, cum ar fi FCSB. Nici CSU Craiova nu cred că se poate bate la titlu. Doar Farul și CFR au șanse reale la titlu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează