FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionel Ganea: "Trebuie să strîngem rîndurile, altfel vom avea probleme!"

Ionel Ganea
Ionel Ganea

Articol de GSP - Publicat luni, 10 august 2009 00:00

Managerul sportiv al celor de la Dinamo, Ionel Ganea, a fost invitatul lui Ovidiu Ioaniţoaia la emisiunea Tribuna Zero, difuzată de Europa FM. Ganezul a vorbit împreună cu ascultătorii despre situaţia actuală de la Dinamo, dar şi despre speculaţiile conform cărora Dumitru Dragomir ar avea influenţe în interiorul clubului.

"La echipă este o atmosferă bună, dar după cele două etape nu sîntem foarte mulţumiţi. E clar că am fost şi dezavantajaţi de arbitrii. Dar acum toată lumea trebuie să înţeleagă că trebuie să strîngem rîndurile şi pe viitor să avem o altă atitudine şi să muncim mai mult, pentru că altfel vom avea probleme.

Domnul Turcu este doar acţionar la clubul Dinamo, iar Consiliul de Administraţie va lua o decizie în cazul antrenorului echipei. În acest moment la Dinamo sînt şi jucători tineri, jucători noi, au nevoie de acomodare. La fel se întîmplă şi în cazul antrenorului, este nou, are alte idei, foloseşte alte sisteme şi chiar le trebuie timp tuturor pentru acomodare. Eu cred că situaţia jucătorilor este schimbată mult în bine, faţă de sezonul trecut. Au făcut greşeli şi acum ei chiar au învăţat din  ele. Sînt sigur că nu o să mai facă astfel de escapade şi vor înţelege ce înseamnă munca", a spus Ganea.

Acesta a răspuns şi unei întrebări venite din partea unui ascultător, referitoare la o posibili influenţă a lui Dumitru Dragomir în cadrul clubului. "Domnul Dumitru Dragomir nu are nici o treabă la Dinamo. Dînsul e preşedintele Ligii şi încearcă să ajuge orice club din prima ligă. A încercat că stopeze într-un fel scandalurile de la meciuri, să ajute cluburile. La fiecare meci se întîmplă ca un stadion să fie devastat şi nu este normal. Se investesc bani foarte mulţi şi domnul Dragomir încearcă să facă ceva în acest sens, să ne ajute să nu mai avem probele cu suporterii", a precizat Ganezu'.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (5)
 •  11 August 2009, 00:23

30 august 2009, inca o zi epocala pentru inimile dinamoviste! Oilor, pregatiti-va de o noua zi de Pasti, de data asta la finalul verii! Ca mieii va asteptam:-)

 •  10 August 2009, 23:45

Doar randurile trebuie stranse ? Bucile, bucile, nu trebuie sa le apropiem ? Sa fim asa.... mai stransi.

 •  10 August 2009, 23:36
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

nu prea cred...sau cel putin nu stie sensul cuvintelor pe care le foloseste :| si de ce inca scrie cu "î" in cuvinte :|

Vezi toate comentariile (5)
Comentează