FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Ionescu şi Mera pe lista neagră

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 decembrie 2009 00:00

Fundaşul Mera şi mijlocaşul Claudiu Ionescu au intrat pe lista neagră a lui Sabău, alături de Brezinsky, Borbely, Rusici şi Taborda. "Mi-e greu însă să accept că nu mai joc şi trebuie să găsim o soluţie. Dacă nu mai sînt dorit, ar fi bine să am o discuţie cu antrenorul şi cu domnul Iancu. Să mi se spună clar, apoi îmi voi căuta o altă echipă", a spus Mera. "De două luni nu mi s-a mai dat nici o şansă. Aştept să se poarte o discuţie cu mine, să-mi explice. Poate greşesc undeva sau poate se doreşte mai mult de la mine", a declarat şi Claudiu Ionescu.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
 •  17 Decembrie 2009, 15:42

sabau,fi bun si dute departe de casa noastra1esti cel mai prost antrenor din citi am cunoscut la viata mea!ii pastrezi in lot pe circari si antifotbal dar,pe banca ii ti pe cei ce vor sa lupte pentru TIMISOARA dar,tu MARE ANTRENOR!!!!!!!!le intorci spatele si ii propupui ptr transfer!dute unde a dus MUTU IAPA!si scuteste-ne de viziunile tale!jur ca daca pleaca si cei mai talentati din lot nu voi mai merge la meciuri dar,nici la tv nu voi mai urmari aceasta echipa !GLORIE POLI!GLORIE MARTIRILOR!

 •  14 Decembrie 2009, 10:44

Mera cel mai bun in meciul de la Amsterdam si Ionescu nu a mai jucat de vreo 2 luni. ambii jucatori sint tineri si de perspectiva si noi ii punem pe LISTA NEAGRA. Sabau un mare antrenor. BRAVO domnului SABAU! Ar trebui sa te pui si pe tine pe lista neagra.

 •  13 Decembrie 2009, 13:25

dar Stelian Stancu, cu el ce facem? de cite ori a jucat in turul asta mai mult a incurcat... si Rusici, ii dam drumu fara sa fi jucat aproape deloc? salariu prea mare?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează