FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIILE LUI IONUŢ BADEA

Ionuţ Badea a schimbat programul de pregătire

Ionut Badea, Badea, FC Arges
Ionut Badea, Badea, FC Arges

Articol de - Publicat duminica, 03 ianuarie 2010 00:00

Noul antrenor al Interului de Argeş, Ionuţ Badea, a schimbat programul iniţial fixat de fostul antrenor Ştefan Stoica, astfel că reunirea lotului va fi pe 11 ianuarie în loc de 8, zi în care se va face şi vizita medicală la Centrul de Medicină de la Craiova. 

În zilele următoare, 12 şi 13 ianuarie, jucătorii vor fi supuşi testelor pentru aflarea capacităţii şi pregătirii fizice. Vor urma două zile libere, apoi lotul interist va pleca într-un cantonament de 16 zile în Antalya unde vor fi găzduiţi la celebrul hotel „Titanic”, acolo unde FC Argeş s-a pregătit în ultimii ani. După cantonamentul din Turcia, lotul lui Ionuţ Badea se va pregăti două săptămâni la Piteşti şi va juca un meci de verificare cu CSM Rm. Vâlcea, în deplasare.

Lista lui Badea

Pentru retur, Ionuţ Badea îşi doreşte mai mulţi jucători pentru dublarea posturilor, motiv pentru care a făcut o listă cu eventualele noi achiziţii. „Tot ce pot spune acum, este că nu va pleca niciun jucător, şi vom încerca să aducem alţi fotbalişti pentru a avea pe fiecare post câte doi jucători. Urmează să vedem pe cine putem transfera în această iarnă”, a afirmat Ionuţ Badea.

„Kone are mari şanse de a juca finala Cupei Africii pe Naţiuni”

 Ivorianul Emanuel Kone nu va fi prezent la reunirea lotului argeşean deoarece face parte din lotul naţional al ţării sale care participă în perioada 10–31 ianuarie la Cupa Africii pe Naţiuni, competiţie care se va desfăşura în Angola. „Sigur că l-am vrea pe Kone căt mai repede la pregătiri, dar m-aş bucura să joace şi să fie titular în echipa ţării sale. Coasta de Fildeş are o echipă foarte puternică şi are mari şanse de a juca finala Cupei Africii în acest an”, a mai declarat Badea.

Salutări de la Kone

Ivorianul se teme de meciul contra Coreei de Sud la Campionatul Mondial.  „Acum sunt în pregătiri cu echipa naţională şi sper că vom juca finala în Angola. Ştiu că avem un antrenor nou la FC Internaţional,  venit de la FC Argeş, şi în retur ne vom salva de la retrogradare”, spunea Kone, aflat în cantonament pe continentul african cu lotul Coastei de Fildeş. Calificat cu echipa naţională şi la turneul final al Campionatului Mondial din Africa de Sud 2010, unde este în grupă cu Argentina, Portugalia şi Coreea de Sud, Emanuel Kone spune că cel mai greu meci al ivorienilor va fi cel contra ... Coreei de Sud.

Cinci meciuri de pregătire în Antalya

În cele 16 zile de cantonament din Antalya, Internaţional Curtea de Argeş va susţine cinci meciuri de pregătire în zilele de 26, 28, 30 ianuarie, 2 şi 5 februarie. Pe 5 februarie, Interul va juca împotriva bulgarilor de la FC Brno, ceilalţi adversari urmând a fi desemnaţi ulterior.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
 •  03 Ianuarie 2010, 19:51

neinteresant

 •  03 Ianuarie 2010, 19:09

Brno numai in Bulgaria nu e...

 •  03 Ianuarie 2010, 19:02

Marinescule, Brono nu e din Bulgaria. Halo, sefi de la acest yiar, dati-l afara!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează