FOTBAL  »  Superliga  »  INTER - RAPID 1-2

Ionuţ Badea: "Am fost concentraţi doar 45 de minute"

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 aprilie 2010 00:00

Ionuţ Badea este încrezător în şansele lui Internaţional Curtea de Argeş de a rămâne în Liga I, în ciuda înfrângerii de pe teren propriu, scor 2-1, cu Rapid, în etapa a XXV-a.

"Am fi putut câştiga dacă rămâneam concentranţi pe tot parcursul meciului, aşa cum a fost în prima repriză. Am pierdut acest joc pe trei momente psihologice: două lovituri libere din care am primit câte un gol şi ratarea lui Stoianov care putea întoarce soarta meciului.

Am jucat mai slab după pauză deoarece jucătorii au carenţă de ordin mental. Cred că ne putem îndeplini obiectivul propus, de a ne salva. Diferenţa dintre jucători o face puterea de a rămâne concentraţi pe toată durata meciului şi din păcate am fost concentraţi doar 45 de minute", a afirmat Badea, citat de Mediafax.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close