FOTBAL  »  Superliga  »  CURTEA DE ARGEŞ

Ionuţ Badea: „Mă aşteptam ca Alba Iulia să-şi revină”

Articol de - Publicat vineri, 09 aprilie 2010 00:00

Antrenorul Ionuţ Badea spune că nu este surprins de  revenirea Unirii Alba Iulia în lupta pentru evitarea retrogradării. „Ştiam că Alba Iulia va ajunge să se lupte cu toată forţa pentru salvarea de la retrogradare. Nici o echipă nu cedează lupta atîta timp cît mai are o şansă de a se salva. Să vedem cine va reuşi în final să rămînă în Liga I. Pe noi nu ne interesează rezultatele pe care le obţin celelalte contracandidate în lupta pentru salvarea de la retrogradare, ci numai rezultatele noastre. Jucăm fiecare meci la victorie şi trebuie să batem neapărat meciul cu Alba Iulia”, a comentat tehnicianul.

„Am vorbit după meciul cu Timişoara cu domnul Lazăr şi era supărat că am pierdut două puncte, dar bucuros că echipa joacă de la meci la meci mai bine, e pe o pantă ascendentă. Sperăm ca la finalul campionatului să ne menţinem în prima Ligă”, a spus Ionuţ Badea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close