FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - FC ARGEŞ, DUMINICĂ, 15:00, GSP TV ŞI FAZE VIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Ionuţ Badea: "Meciul cu FC Braşov va fi unul tacticizat"

Articol de - Publicat joi, 12 martie 2009 00:00

Ionuţ Badea, antrenorul echipei FC Argeş, a vorbit despre meciul de duminică cu FC Braşov.

"Adversarii noştri din etapa viitoare au o echipă scurtă, foarte închisă, şi de aceea va fi un joc tacticizat. Important este ca noi să fim concentraţi, să nu greşim şi să nu riscăm foarte mult în atac. Căutăm o formulă ideală de joc în care să rezolvăm ambele faze ale jocului, atac-apărare.

Ne propunem obţinerea celor trei puncte; urmează să vedem dacă şi putem acest lucru. FC Braşov are o organizare mai bună a jocului ofensiv ca în tur, şi beneficiază de cea mai bună apărare, fiind echipa care a primit cele mai puţine goluri până acum. Deasemenea, Braşovul are jucători precum Buga, Surdu sau Măldărăşanu care pot rezolva singuri soarta unui meci”, a spus Ionuţ Badea.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (7)
 •  12 Martie 2009, 23:49

batem la bv....0-1. FORZZA VIOLA!!!

 •  12 Martie 2009, 22:15

Bine ati venit asa cum veti si pleca :)) Forza Steagu! 2-0

 •  12 Martie 2009, 21:41

Baiete, din ce in ce inclin sa cred ca nu ai nimic de-a face cu antrenoratul. Pai nu e posibil ca meci de meci sa joci cu lacusta, bati, iordache sau bosneag. Toata tara vede numai tu nu vezi ca sunt terminati si din cauza lor se duce si echipa de rapa. pacat de ceilalti jucatori si de noi suporterii. prefer sa greseasca doman sau cazan si sa pierdem decat gloabele alea care n-au habar de fotbal.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează