FOTBAL  »  Superliga  »  CURTEA DE ARGEŞ

Ionuţ Badea: "Nu m-au interesat rezultatele"

Articol de - Publicat luni, 08 februarie 2010 00:00

Chiar dacă în cele cinci meciuri jucate în cantonamentul din Antalya Curtea de Argeş a cîştigat două şi a pierdut trei, antrenorul Ionuţ Badea este mulţumit acumulările şi jocul prestat de jucătorii săi.

"Este adevărat că şi rezultatele meciurilor din pregătiri au rostul lor, dar la acest nivel al pregătirii pe noi ne-a interesat mai puţin acest aspect. Important a fost punerea la punct a unor strategii, aşezări în teren, scheme tactice de atac şi defensive, spirit de echipă, concentrare şi aşa mai departe. Chiar dacă am pierdut trei meciuri sînt mulţumit de acumulările jucătorilor, iar rezultatele se vor vedea în meciurile din campionat", a declarat tehnicianul.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează