FOTBAL  »  Superliga  »  TESTE FIZICE

Ionuţ Badea şi-a testat echipa. Reacţia jucătorilor: "Sîntem distruşi!"

Articol de - Publicat marti, 12 ianuarie 2010 00:00

Antrenorul Ionuţ Badea şi-a supus jucătorii la testul „Gacon” timp de două ore pe stadionul „Nicolae Dobrin”. "Aceste teste de la începutul pregătirii ne arată frecvenţa cardiacă maximă, potenţialul fiecărui jucător şi îmi furnizează datele de plecare în pregătirea echipei”, spune Ionuţ Badea. Testele au fost epuizante şi numai Dan Matei, Zăgrean şi Menassel le-au dus la bun sfârşit, ceilalţi abandonând pe parcurs. "Suntem distruşi”, spuneau majoritatea jucătorilor după efectuarea testelor.

 În cantonament până sâmbătă!

 Miercuri de la ora 17.00, lotul Interului va intra în cantonament până sâmbătă, interval în care se vor efectua cţte două antrenamente zilnice, duminică va zi liberă, iar pe 20 ianuarie se va pleca în cantonamentul din Antalya unde vor disputa cinci meciuri de pregătire cu echipe din primele ligi din Croaţia, Cehia, Austria şi Bulgaria. În februarie, după revenirea din Turcia, F.C. Internaţional Curtea de Argeş va juca un meci de verificare la Vâlcea cu echipa din Liga a II-a.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează