FOTBAL  »  Superliga  »  CURTEA DE ARGEŞ

Ionuţ Badea vrea să-l bată pe Dorinel la Galaţi

Articol de - Publicat miercuri, 17 februarie 2010 00:00

 

Antrenorul Ionuţ Badea vrea să debuteze cu o victorie pe banca celor de la Internaţional. „Este un nou început pentru mine şi Curtea de Argeş. Avem nevoie de puncte şi vom juca fiecare meci doar cu gîndul la victorie, dar urmează să vedem dacă vom şi reuşi acest lucru. Abordăm meciul cu Oţelul liniştiţi, deoarece în pregătiri ne-am atins obiectivele, dar mai avem în continuare mult de lucru. Oţelul are jucători cu mare experienţă în prima ligă, jucători importanţi precum Paraschiv, Pena, Ibeh, Costin, Sălăgean şi chiar Giurgiu, care pot decide soarta unui meci”, a comentat tehnicianul.

Badea a urmărit partidele jucate de Oţelul în turul campionatului, dar şi în perioada de pregătiri. „Oţelul joacă în două sisteme: 4-2-3-1 sau 4-3-3. Echipa noastră trebuie să să fie pregătită psihologic şi să dea dovadă de sacrificiu pentru că vrem să cîştigăm! Nu ne-am propus să acumulăm un anumit număr de puncte în retur, însă vom juca fiecare meci pentru a obţine maximum, adică cele trei puncte”, a explicat Badea.

Tehnicianul argeşenilor nu se confruntă cu probleme de lor înaintea meciului de la Galaţi. „Acest lucru este benefic pentru noi, chiar dacă îmi va fi greu şi mă pune în dificultate în alegerea primului 11 şi chiar a lotului de 18 care va face deplasarea la Galaţi. Mi-aş dori să am această problemă pe tot parcursul returului de campionat”, a mărturisit Badea. 

Meciul Oţelul - Curtea de Argeş este programat vineri, de la ora 14:00, şi nu va fi televizat.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  17 Februarie 2010, 23:11

vreau sa bag vineri 5 meciuri la pareuri cu tot cu otelul ,dar nu sant 100%ca bate otelul

otelarul_123
otelarul_123  •  17 Februarie 2010, 15:43

Pai vrutu ca vrutu , dar mai e si treaba cu pututu ... Otelul se impune sigur . Fortza Otelul !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează