FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA

Ionuţ Chirilă: "Am făcut un miracol la Chiajna!" » Marius Şumudică îl "înţeapă" şi-l contrazice: "Echipa avea probleme! I-am întors cu cheia pe jucători"

sursă foto: csconcordia.ro
sursă foto: csconcordia.ro

Articol de GSP - Publicat marti, 18 martie 2014 00:00 / Actualizat marti, 18 martie 2014 16:21

Marius Şumudică a debutat cu o victorie la Chiajna, 1-0 în deplasarea de la Pandurii.

Antrenorul ilfovenilor a explicat cum i-a revitalizat pe jucători şi îl "înţeapă" pe Ionuţ Chirilă dezvăluind ce slăbiciuni a găsit la echipă.

"Echipa avea probleme la organizare şi probleme defensive. Eu trebuie să remediez aceste lucruri. Le-am spus jucătorilor că am nevoie de luptători şi vreau mai multă agresivitate din partea lor. Am reuşit să-l aduc şi pe domnul Minea alături de echipă.

Nu înţelegeam ce se întîmplă cu ei la antrenament, parcă erau întorşi cu cheia. Aşa dăruire n-am mai văzut. Probabil că la momentul ăsta ei nu formează încă un grup, dar asta vom face în perioada următoare. Eu i-am găsit avizi de a capta cît mai multe informaţii din fotbalul modern, erau ca nişte bureţi care absorb.

Am şi alte metode de a pregăti meciul. Le-am făcut un colaj cu faze defensive, faze ofensive...", a declarat Şumudică la sportro.

"Am făcut un miracol"
Într-o intervenţie la Dolce Sport, Ionuţ Chirilă s-a plîns din nou că a fost dat afară în mod incorect:

"Ce să schimbe Şumudică în trei zile la Chiajna? Eu le-am spus jucătorilor că o să cîştige cu Pandurii. Consider că mi s-a furat munca. Am realizat un miracol cu această echipă în Liga 1".

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
cfruberalles07
cfruberalles07  •  23 Martie 2014, 07:37
Postat de plesan pe 18 Martie 2014, 20:26

Sumudica chiar a intors jucatorii cu cheia,i-a transformat in FEMEI,aseara au fost niste femei slabe rau de tot,se tavaleau pe jos la o adiere de vant,si trageau de timp ca niste maimute in calduri,nu stiu cum de au castigat,nu meritau..

Lasa ca au fost barbati cu voi!!! Blattisti pwli !!!

asdc
asdc  •  19 Martie 2014, 12:54

in ziua de azi doar doi ionuti mai pot face miracole in lumea fotbalului mioritic .....ei sunt lutu si chirila

plischi
plischi  •  19 Martie 2014, 06:59

acu' pe bune: jucatorii de-acolo sunt "mai pe calapodul" lui sumi, decat de nivelul lui chirila. nu ma refer exclusiv la valoarea fiecaruia ca antrenor, ci la modul in care vorbeste unul si inteleg ceilalti.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează