FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA

Ionuţ Chirilă l-a dat de gol pe Negoiţă: "M-a chemat la el în birou şi mi-a făcut o ofertă!" » Reacţia acţionarului "cîinilor"

Articol de GSP - Publicat joi, 31 octombrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 31 octombrie 2013 12:02

UPDATE 11:40 Ionuţ Negoiţă a confirmat că l-a ofertat pe Ionuţ Chirilă şi a povestit ce a discutat cu antrenorul Chiajnei la finalul meciului Dinamo - Concordia 2-1.

"Întrebaţi-i pe cei de la Dinamo de cîte ori a încercat el să vină la club! Dacă era dorinţă din partea clubului ar fi ajuns la Dinamo pînă acum. Am participat 10-15 minute la acea întîlnire. Cu domnul Anghelache a vorbit mai mult.

După meci el m-a sunat să mă felicite pentru că am reuşit să readuc echilibrul la Dinamo. Iar eu l-am felicitat pentru ceea ce a reuşit să facă la Chiajna. Dar apoi am văzut că a făcut nişte declaraţii de joasă speţă. Asta m-a deranjat", a declarat Negoiţă la televiziunea sportro.

---------

Ionuţ Chirilă s-a enervat după atacurile dinamoviştilor la adresa sa. Antrenorul Chiajnei a povestit că şefii "cîinilor" l-au ofertat în august, dar a refuzat propunerea.

"Îmi pare rău că un om pe care l-am lăudat că a reechilibrat clubul Dinamo poate să mă jignească. Îi reamintesc domnului Negoiţă că nu eu m-am autopropus antrenor la Dinamo, ei m-au chemat la Rin, înaintea meciului cu U Cluj (n.r 23 august, Dinamo-U Cluj 6-0). M-au ţinut 4 ore şi mi-au spus că eu pot să fac echipă bună la Dinamo. Mi-au spus că îmi cumpără şi ce jucători vreau de la Chiajna. Şi că am 24 de ore să dau răspuns.

La acea întîlnire mai erau Anghelache şi Cristi Bobar. Iar în momentul în care a intrat Negoiţă, Bobar a fost invitat să iasă afară.

Am refuzat pentru că am o relaţie bună cu Mircea Minea şi vreau să continuu munca începută la Chiajna", a declarat Chirilă la televiziunea sportro.

Tehncianul spune că cel care nu-l vrea la Dinamo este Cornel Dinu: "Şi Badea m-a vrut să fac reconstrucţie la Dinamo, dar s-a dus Cornel Dinu şi l-a rugat în genunchi să nu mă aducă, di cauza urii pe care o are pentru mine. I s-a făcut milă lui Badea de el şi m-a refuzat. Am contractul semnat. Dinu, dacă are demnitate, să plece de la Dinamo".

 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (67)
vasileschi
vasileschi  •  01 Noiembrie 2013, 09:08

chirila asta e un nimeni auzi la marele antrenor e rusine ca a lucrat la dinamo !! ce zici despre asta nea Mircea lucescu , dar tu petre, tararache si altii sa nu mai zicem de cel decedat adica Haldan ce zici Chiiriloschi lai cunoscut pe haldan .

dynamovist
dynamovist  •  01 Noiembrie 2013, 05:05

Asta si mimi, amandoi la aceiasi echipa= dream team.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  31 Octombrie 2013, 22:50

Ce mincinos ....Cine te crezi mai golanule ? Daca Dinu si-a exprimat opinia ca nu meriti la Dinamo, stie ce spune !

Vezi toate comentariile (67)
Comentează