FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionuţ Cioinac face valuri după despărţirea de Dinamo: "Am plecat din cauza lui Flavius Stoican"

Cioinac spune că ar fi plecat de la Dinamo și dacă ar fi prins primul
Cioinac spune că ar fi plecat de la Dinamo și dacă ar fi prins primul "11": "Nu mai puteam sta acum, în insolvență"

Articol de - Publicat luni, 16 iunie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 15 iunie 2014 23:00

Cioinac nu l-a iertat pe tehnicianul roş-albilor, pe care-l acuză că nu i-a mai dat nici o şansă după greşelile din prima partidă în care l-a folosit.

Sîmbătă la prînz, Ionuţ Cioinac a devenit istorie pentru Dinamo. Mijlocaşul de 23 de ani şi-a anunţat divorţul de "cîini" pe Facebook, unul survenit în urma unei hotărîri luate "de bună voie şi nesilit de nimeni".

"E ca şi cum te-ai trezi dintr-un somn adînc şi îţi dai seama că trebuie neapărat să sari din pat şi să trăieşti mai departe. M-am frămîntat mult, e drept. Nu e uşor să iei o decizie majoră, care schimbă cursul vieţii tale", explica Ionuţ, fericit că "am făcut parte din acest grup minunat".

Apoi însă, n-a ezitat să-l atace pe Flavius Stoican, într-un interviu pentru fanatik.ro. "Nimeni nu ar pleca de la o echipă unde antrenorul se comportă normal. Stoican nu s-a comportat însă ca un antrenor cu mine. Şi cînd ştii că el nu te place, e clar că nu mai are rost să continui. Cu restul staff-ului m-am înţeles bine, doar Flavius nu ştiu ce a avut cu mine. Poate că era treaba lui să îmi ia apărarea în faţa suporterilor, însă acest lucru nu s-a întîmplat.

Emoţional m-a deranjat. Mi-a spus că mă menajează doar la derby-ul cu Steaua, să nu mă înjure fanii şi pînă la urmă zici că m-a menajat pentru Cupa Mondială, de n-am mai jucat vreun minut. M-am simţit neglijat, exilat. Eu l-am sunat o dată, că nu înţelegeam de ce nu primesc nici un semn, dar nici măcar mi-a răspuns la telefon. Domnul Anghelache cred că a fost singurul care şi-a dorit să rămîn".

Replica lui Stoican a fost scurtă: "Nu mă interesează ce zice Cioinac. Din punctul meu de vedere, fiecare jucător a avut şansa sa. Tot ce pot spune este că îi urez multă baftă în continuare!".

1 este nota luată de Cioinac din partea Gazetei după singurul meci în care a jucat, Dinamo - Viitorul 1-2. A intrat în minutul 50, şi-a dat un autogol, apoi a provocat penalty-ul din care oaspeţii au cîştigat

"Cînd m-a căutat Dinamo, credeam că voi veni la un club top class, la ceva ce nu s-a mai văzut. Din păcate, numai de probleme am avut parte" (Ionuţ Cioinac, mijlocaş)

"Şi brazilianul Marcelo şi-a dat autogol, acum ce trebuie să facă, să se lase?!" (Ionuţ Cioinac, mijlocaş)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Iunie 2014, 04:13
Postat de luc11 pe 17 Iunie 2014, 01:10

Prin evolutiile tale viitoare nu ai decat sa demonstrezi ca Stoican s-a inselat... din pacate Stoican s-a inselat numai cand te-a bagat in teren...nu ai calitatea fotbalistului modern : viteza

este si opinia mea. tipul nu era un jucator rau, si eu cred ca stoican a gresit cu el.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Iunie 2014, 04:11

cioinacule, tu esti bun mah, dar n-ai bafta, vere.. esti bun da nu te vede nimeni !..)) drum bun in viata, dar invata ceva : fii mai elegant. altfel o sa ai usi inchise in nas, peste tot.

luc11
luc11  •  17 Iunie 2014, 01:10

Prin evolutiile tale viitoare nu ai decat sa demonstrezi ca Stoican s-a inselat... din pacate Stoican s-a inselat numai cand te-a bagat in teren...nu ai calitatea fotbalistului modern : viteza

Vezi toate comentariile (14)
Comentează