FOTBAL  »  Superliga  »  CS DINAMO

EXCLUSIV Ionuț Lupescu, reacție în premieră după ce a bătut palma cu CS Dinamo: „Momentan, voi face doar atât. E ca la doctor”

Ionuț Lupescu / Sursă foto: Twitter
Ionuț Lupescu / Sursă foto: Twitter

Articol de - Publicat miercuri, 18 octombrie 2023 10:50 / Actualizat miercuri, 18 octombrie 2023 11:11

Fostul mare fotbalist Ionuț Lupescu (54 de ani) s-a înțeles cu CS Dinamo, într-una dintre cele mai surprinzătoare mutări realizate în această toamnă în fotbalul românesc. „Kaiserul” se va ocupa de academia clubului din Liga 3, pe care și-a propus să o transforme într-una de mare succes. 

Din Elveția, unde deține o proprietate, Ionuț Lupescu a oferit o reacție în exclusivitate pentru GSP.ro, acesta vorbind despre proiectul la care s-a înhămat și strategia pe care vrea s-o aplice pentru început în Ștefan cel Mare. 

„Veți fuziona cu Dinamo din Liga 1?” » Răspunsul președintelui CS Dinamo și care va fi, mai exact, rolul lui Ionuț Lupescu în club
NUMIRE
„Veți fuziona cu Dinamo din Liga 1?” » Răspunsul președintelui CS Dinamo și care va fi, mai exact, rolul lui Ionuț Lupescu în club

Ionuț Lupescu, reacție în premieră după ce a bătut palma cu CS Dinamo: „Am venit să pun un diagnostic, ca la doctor”

Am venit să fac un scan la CS Dinamo, să pun un diagnostic, să văd cum se poate face un proiect de succes la Academie. Sper ca în cel mai scurt timp, mi-aș dori până la începutul lui ianuarie, să definitivez această analiză. 

N-am venit sa dau afară pe nimeni sau să-mi impun eu modul de lucru. Eu am venit să pun un diagnostic, ca la doctor, ca să te faci bine scanezi unde sunt problemele, apoi te vindeci. 

Eu voi veni cu un rezultat al analizei, rămâne de văzut dacă oficialii clubului vor fi de acord cu ceea ce voi livra eu, ca date, ceea ce putem face pentru implementarea unei academii de succes. 

Nu am emoții la revenirea acasă, la Dinamo, pentru că, momentan, voi face doar acest scan. Academia CS Dinamo vrea să devină importantă, asta e ceea ce contează acum”, a afirmat Lupescu, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Ionuț Lupescu: „Nu am discutat niciun moment să mă implic la FC Dinamo”

Întrebat dacă a purtat tratative și cu formația din Liga 1, „Kaiserul” a spus: 

„La FC Dinamo 1948 nu a fost nicio negociere, nicio discuție, nimic. Doar o discuție lejeră cu domnul Voicu și atât. Nu am discutat niciun moment să mă implic la FC Dinamo. Așa că nu pot discuta despre un subiect care nu există”. 

Nu am vorbit nici de stadion, nici de fuziune, v-am spus despre ce am vorbit. 

- Ionuț Lupescu

VIDEO Ionuț Popa, președinte CS Dinamo: „Rolul lui Ionuț Lupescu va fi de a crea o academie de copii pe model european”

Citește și alte știri de actualitate:

VIDEO „Veți fuziona cu Dinamo din Liga 1?” » Răspunsul președintelui CS Dinamo și care va fi, mai exact, rolul lui Ionuț Lupescu în club

VIDEO Ionuț Lupescu a bătut palma cu CS Dinamo! Ce funcție va ocupa + primele reacții

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
creeperno534
creeperno534  •  18 Octombrie 2023, 22:37

O sa aiba realizarea sa pape bani publici

costeltudor
costeltudor  •  18 Octombrie 2023, 21:19

Poate spune cineva , ce realizări in plan profesional , a avut CIURUITUL ???

costeltudor
costeltudor  •  18 Octombrie 2023, 20:50

Săracul , nu poate face mai mult , nu va amintiți ca a fost CIURUIT ? Retine-ți ,lupescu la Dinamo este începutul sfârșitului pt. Dinamo !

Vezi toate comentariile (21)
Comentează