FOTBAL  »  Superliga  »  NUMIRE

VIDEO „Veți fuziona cu Dinamo din Liga 1?” » Răspunsul președintelui CS Dinamo și care va fi, mai exact, rolul lui Ionuț Lupescu în club

Ionuț Lupescu a fost surprins recent lângă Eugen Voicu / Sursă foto: Facebook@ Dinamo București
Ionuț Lupescu a fost surprins recent lângă Eugen Voicu / Sursă foto: Facebook@ Dinamo București

Articol de , - Publicat miercuri, 18 octombrie 2023 10:14 / Actualizat miercuri, 18 octombrie 2023 10:55

Ionuț Popa, președintele Clubului Sportiv Dinamo, a atins pe larg subiectul instalării lui Ionuț Lupescu la academia clubului Ministerului de Interne, dezvăluind care sunt obiectivele imediate ale „Kaiserului”.

Numirea lui Ionuț Lupescu la CS Dinamo a luat prin surprindere lumea fotbalului românesc. Președintele clubului, Ionuț Popa, a explicat care va fi rolul acestuia.

Rolul lui principal va fi de a crea o academie de copii după un model european, internațional. În acest moment, el auditează academia pe care o avem, vrea să vadă exact mecanismele care au fost folosite. 

Va veni cu soluții pentru a face o academie profitabilă din punct de vedere sportiv și material. Cred că echipa pe care noi o avem și proiectele pe care noi le propunem oamenilor contează cel mai mult. I-am spus: «Fă tot ce consideri tu că e mai bine ca să ridicăm fotbalul și să facem din nou un mare Dinamo!»

Ionuț Lupescu are libertatea de a-și face propria echipă după ce va audita timp de două luni academia. Poate schimba chiar toată componența academiei, are mână liberă.

- Ionuț Popa, președinte CS Dinamo

Se reia parteneriatul dintre CS Dinamo și clubul din Superligă: „Am un primti un mesaj de la Andrei Nicolescu”

Ionuț Popa a vorbit apoi despre proiectul comun pe care CS Dinamo și clubul din Liga 1 îl puseseră la cale, dar care nu s-a materializat nici până în acest moment. Concret, ideea ca academia echipei din Liga 3 să devină principala pepinieră pentru clubul lui Nicolescu și Eugen Voicu: 

„Proiectul nu a picat, chiar acum trei zile am primit un mesaj de la domnul Nicolescu în care ne spunea că s-a gândit să reluăm acea idee

Ei probabil au intrat pe un drum bun la finalul sezonului (n.r. - momentul în care Dinamo a promovat în Superligă), s-au gândit că sponsorii vor veni și era normal, probabil, să mențină o academie a lor.

Doar că lucrurile n-au ieșit așa cum și-au calculat investitorii. Acum, au revenit pe ideea unei colaborări cu noi”, a comentat Ionuț Popa. 

Fuziune CS Dinamo - FC Dinamo? „Singura soluție e ieșirea din insolvență”

Chestionat pe marginea posibilității unei fuziuni între cele două entități, Ionuț Popa a fost ferm pe poziții: 

„[Rămâneți pe ideea unei fuziuni?] Ce fuziune? Întotdeauna am spus, toți am fost de acord că singura soluție este ieșirea din insolvență (n.r. - a clubului din Liga 1). În acest moment, ei fiind în insolvență, nu putem discuta despre așa ceva!”. 

Citește și alte știri despre venirea lui Ionuț Lupescu la CS Dinamo: 

Cornel Dinu despre revenirea în fotbal a lui Lupescu: „Are o experiență indubitabilă, dar marile probleme acolo sunt altele”

VIDEO Ionuț Lupescu a bătut palma cu CS Dinamo! Ce funcție va ocupa + primele reacții

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează