FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionuţ Negoiţă îşi arogă meritele pentru victoria Stelei cu Viitorul: "Împreună am scris o pagină de fotbal curat în România"

Articol de - Publicat marti, 22 aprilie 2014 00:00 / Actualizat marti, 22 aprilie 2014 23:18

Finanţatorul lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a reacţionat după rezultatul de la Viitorul - Steaua (0-3) fiind convins că acest scor se datorează şi presiunii puse de el pe echipa lui Laurenţiu Reghecampf. 

"Au fost tot felul de suspiciuni i discuţii referitoare la meciul Viitorul - Steaua şi nu am făcut altceva decît să dau un pronostic. Cred că am dreptul să fac asta şi chiar mă bucur asta.

Astfel am contribuit indirect la un fotbal curat în România. Voi milita şi pe viitor pentru acest lucru dacă tot am intrat în fenomen. Mi-a dori să fie din ce în ce mai curat.

Şi pe viitor voi fi atent la toate discuţiile care au legătură cu fotbalul românesc şi voi face tot ce pot ca prin ieşirile mele publice să pun reflectoarele în zonele bănuite că s-ar simţi mai bine în întuneric.

Nu a fost un atac la Gică Hagi, aşa cum s-au grăbit unii să-l catalogheze. Eu îl respect pe Gică Hagi în primul rînd pentru ce reprezintă pentru fotbalul românesc, dar şi în calitatea lui de om care bagă bani în fotbal. Ştiu foarte bine ce înseamnă acest lucru şi cred că şi Hagi îşi doreşte să aibă parte de un fenomen fotbalistic cît mai curat.

Singurul lucru pe care nu l-am înţeles a fost ieşirea violentă a antrenorului Stelei, ca urmare a unui pronostic făcut de mine. Cred că Laurenţiu Reghecampf e un antrenor valoros, dar lăudăros şi din nefericire foarte influenţabil atunci cînd vine vorba de ieşirile publice.

Cred că aceste derapaje publice violente nu-i aparţin. El doar şi le însuşeşte. Oricum, îi felicit pe toţi cei care alături de ei, ieri seara, am reuşit să scriem o pagină curată din fotbalul românesc. Îmi propun să avem cît mai multe astfel de reuşite", a spus Ionuţ Negoiţă la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (205)
varanga53
varanga53  •  23 Aprilie 2014, 19:17

Un B.O.U. cu ifose de intelectual !

panion44
panion44  •  23 Aprilie 2014, 15:52
Postat de davidog05 pe 23 Aprilie 2014, 01:04

și „a-ți fost” ați fost preșcolare..bagă la cap că ai să primești bulinuțe.. nu te da cu capu de pereți că sunt al 100000000000000000000000000000000 (mai pune tu zerouri) care îți spune că ești prost

superidiotule..tia placut asa de mult ca ai luat 5 de la steaua..incat ti-ai pus cifra 5 la avatar...hater stupid...

panion44
panion44  •  23 Aprilie 2014, 15:21
Postat de redshow pe 22 Aprilie 2014, 21:39

Acum am inteles !!! Omul e schizofrenic . Pe astia trebuie sa-i privim cu mila nu sa-i acuzam.:))) Sau nu . Sincer mi-e rusine ca omul e la Dinamo , mi-e rusine ca reprezinta Dinamo si imi cer scuze celorlalti suporteri romani pentru ca au trebuit sa vada si sa auda un asemenea animal. P.S. Daca ar vrea sa faca un bine direct sau indirect fotbalului romanesc ar putea sa investeasca niste bani in Dinamo sa redevina echipa ce-a fost !!!PUNCT

respect ptr unicul dinamovist obiectiv..care vede adevarata fata a lui negoita...sa speram ca o vor mai vedea si alti dinamovisti..indobitoti de prostiile emanate din negoita....

Vezi toate comentariile (205)
Comentează