FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionuţ Negoiţă s-a săturat de fotbal: "Nu e cazul să fie făcută altă echipă, o pot da eu pe asta"

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 mai 2014 00:00 / Actualizat duminica, 04 mai 2014 19:32

Patronul lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, este foarte supărat după înfrîngerea echipei sale la Braşov, scor 0-2. Finanţatorul "cîinilor" chiar i-a transmis un mesaj preşedintelui Clubului Sportiv Dinamo, Elisabeta Lipă, cum că e dispus să renunţe la echipă. 

"Nu e cazul să facă altă echipă, o pot da eu pe asta dacă se vrea neapărat. Cuvîntul "uşor" e prea uşor pentru lehamitea pe care o simt", a spus Ionuţ Negoiţă la televiziunea sportro.

Patronul lui Dinamo a vorbit şi despre partida pierdută de echipa sa la Braşov, scor 0-2. "Nu m-am aşteptat, sînt foarte dezamăgit de ceea ce s-a întîmplat acolo. Îi înţeleg pe fani că sînt supăraţi.

Sper din tot sufletul că nu putem bănui pe nimeni de nimic, dar fotbalul mă surprinde pe zi ce trece. Am vorbit cu Stoican şi e foarte supărat şi el.

A discutat cu jucătorii la pauză şi la final. Rămîne să analizeze mai departe să vadă ce s-a întîmplat. A fost o relaxare, o automulţumire, probabil.

Trebuie să luptăm pentru fiecare meci, pentru fiecare punct. Nu trebuie să obţinem un loc sau altul pentru că nu pot să meargă alte echipe în Europa. Am fost dezamăgit de ce am văzut aseară.

Din păcate, sînt foarte dezamăgit şi surprins neplăcut de tot ce înseamnă fotbal. Sînt multe evenimente neplăcute. Fotbalul trebuie reformat, altfel nu avem nici o şansă să aducem oameni serioşi.

Eu am venit cu inima deschisă, am riscat prea mulţi bani, dar îmi dau seama că riscul e mult prea mare. Cîteodată te lupţi cu morile de vînt şi nu poţi să cîştigi cînd duci lupta asta", a mai spus Negoiţă.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (335)
panion44
panion44  •  05 Mai 2014, 18:05
Postat de unico_biancorossi pe 04 Mai 2014, 21:07

cu adevarat, pe noi nu ne prea intereseaza psda lor de echipa si nu prea intram pe acolo, decat ocazional, cine stie cum. in schimb, liota lor de a_nalfa_beti, ab_uzati, ps_ihopati si alte caricaturi antiscoiale nu prea rateaza ocazia sa isi demonstreze toptanul de frustrari, la orice articol cu/despre dinamo..))) te si miri ? ii doare tare ?..))

mor..tii mat....de jigodie alb-rosie...desteptul pu....baga-ti-ai pen...in mata de analfabet dinamuist

panion44
panion44  •  05 Mai 2014, 17:30
Postat de unico_biancorossi pe 04 Mai 2014, 20:57

..)) ii iei degeaba la misto, astia nu au cum sa inteleaga vreodata subtilitatile tale.

vai ce destepti sunteti voi dinamovistii...restul sunt prosti...vai de capul tau de hater

icesoldier
icesoldier  •  05 Mai 2014, 14:37
Postat de unico_biancorossi pe 05 Mai 2014, 09:06

pentru ca si el este uimit de cum a jucat dinamo de slab. ce treaba avea acest joc cu steaua ? si asa consider ca nu trebuia sa faca nici macar cele 4-5 afirmatii despre steaua. avea o atitudine perfecta pana la acele cateva declaratii. una de admirat.

Pai avea cam aceeasi treaba cum avea si meciul dintre Viitorul si Steaua...sau uitati asa repede?

Vezi toate comentariile (335)
Comentează