FOTBAL  »  Superliga  »  SUPĂRARE

Ionuţ Popa: "Cred că mă retrag, n-am ce căuta în acest fotbal terorist!"

Articol de - Publicat miercuri, 07 mai 2008 00:00

Lovit cu o bricheta in cap, imediat dupa finalul partidei Otelul Galati - Poli Iasi 0-0, antrenorul Ionut Popa a declarat ca ia serios in calcul varianta retragerii!

"Ma gindesc sa ma retrag definitiv, nu se mai poate asa ceva! N-am ce sa caut in acest fotbal plin de terorisme! La meciul de la Buzau, de acum citeva saptamini, am fost amenintat cu pistolul, acum doctorul echipei mi-a zis ca am fost la un pas de moarte! Nu stiu ce m-a lovit, initial am crezut ca un par. Urmele loviturii au fost vazute si de arbitru, si de observator", a spus Popa.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
 •  08 Mai 2008, 17:08

d seminte..scz..

 •  08 Mai 2008, 11:03

LEPADATURI CA VOI NU AU CE CAUTA PE STADIOANE EU L-AS PE ACEI SUPORTERI DE CE DORESC RAUL ECHIPEI CA DUPA UN RETARDAT CA FORZA IASU DUPA MINTEA LUI BOLNAVA AR FI TREBUIT SA FI TRINTIT MECIUL LA GALATI.ESTI UN PROST MAI BAIETE CA SI CEILALTI PUSTI DE SEAMA TA SI CARE GINDITI ASA CA CU PUTIN NOROC AM FI PUTUT CISTIGA SI FACE 43 PUNCTE DAR ORICUM LE VOM FACE PENTRU CA VOM CERE SANCTIONAREA CLUBULUI DE FOTBAL OTELUL GALATI CU SUMA MAXIMA SI SUSPENDAREA TERENULUI DE JOC SASE ETAPE SI PIERDEREA CU 3-0

 •  08 Mai 2008, 10:53

ASCULTATI MAI AIA CARE VA SPUNETI SUPORTERI AI POLITEHNICII IASI DAR IN REALITATE SUNTETI NISTE NULITATI CEEA CE A PUTUT FACE ANTRENORUL IONUT POPA SI CU BANI PUTINI NU AU REUSIT ALTE ECHIPE DE FOTBAL DAR FAPTUL CA SUPORTERII OTELULUI GALATI ACEI HULIGANI CU DIPLOMA CARE L-AU AGRESAT PE IONUT POPA LA FINALUL MECIULUI NU VA RAMINE ASA LE VOM RUPE PICIOARELE SUPORTERILOR GALATENI DACA VOR MAI VENI VREODATA LA IASI CINE SUNTETI VOI AIA CU NICKURILE SCHNEIDER Pif 63 FORZZA IASU SUNTETI NISTE GOLANI.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează