FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA

Ionuț Popa, cu propriul protest înainte de meciul cu Dinamo: ”I-o adresez lui Iohannis”

Articol de - Publicat joi, 03 noiembrie 2016 17:31

Dinamo sosește în weekend la Timișoara pentru meciul cu ACS Poli și anunță un protest inedit la adresa arbitrajelor. Întrebat de campania ”câinilor”, ”Uniți, salvăm arbitrajul”, Ionuț Popa a oferit noi replici spumoase.

”Eu sunt patriot și spun: Uniți salvăm țara!, asta i-o adresez lui Iohannis, că m-a aburit cu lucrul bine făcut… Dacă au pierdut cum au pierdut la Botoșani, egalați cu Astra, te gândești că vin arbitrii să ne calce în picioare pe noi? Prefer să nu greșească, eu cred că apar greșeli involuntare. Am văzut că și LPF-ul face o petiție, pentru lămuriri. Când arbitrajul e bun și jucătorii își văd de fotbal”, a spus Ionuț Popa.

ACS Poli vrea un rezultat pozitiv după eșecul de la Botoșani și așteaptă, împotriva ”câinilor”, un public mai numeros ca de obicei.

”UTA și Dinamo sunt adversarii cei mai importanți pentru Poli. Inclusiv mă aștept la spectatori de la Arad. Poliția e cu noi. Mă sună polițiști care vor să vină la meci”, a adăugat Popa.

Timișorenii au avut în ultimul timp probleme ”administrative”. Nu au putut utiliza vestiarul tradițional de la stadion și au avut probleme cu utilitățile, dar noul manager sportiv al echipei, Adrian Neaga, a dat asigurări că relația cu proprietarul, CJ Timiș, e pe ”un drum bun”.

Partida ACS Poli Timișoara - Dinamo București se dispută sâmbătă, de la ora 20.30, pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”. Bănățenii au stabilit ca intrarea generală pentru acest meci să coste 15 lei.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
sakamoto
sakamoto  •  03 Noiembrie 2016, 21:41

La botshani a fost un arbitraj scandalos, al prazarului gaman. I-a ingalbenit pe timishoreni cu cartonashe galbene, borfashul. A primit sarcina.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează